Αντίο Δαρβίνε (πολύ γρήγορα)

default image

To Ciao Darwin μοιάζει να είναι ένα από τα χειρότερα τηλεπαιχνίδια που έχουμε δει, καθώς είναι αφόρητα βαρετό και χωρίς καμία ουσία

Περιοδικά

Το μήνα Απρίλιο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Mirror με 94 χιλ. τεμάχια. Από κοντά το Glamour με 92, το ίδιο και το Cosmopolitan με 88. Στις 76 χιλ. το Lucky, έσκισε η Σούπερ Κατερίνα με 71. Στις 58 χιλ. το Elle, στις 56 το Sporty, 53 για Nitro (είδες η Τζούλια;) και Pink Woman.

Ψηφιακή Θρησκεία
Τις έξι ημέρες που θα εορταστεί στο Σίδνεϊ η Παγκόσμια Ημέρα Νέων, τον Ιούλιο, ο Πάπας θα είναι εκεί και θα στείλει θρησκευτικά SMS σε περίπου 225 χιλ. νέους οι οποίοι είναι καθολικοί και αναμένεται να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και μία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που θα υποστηρίξει την θρησκευτική καμπάνια και θα είναι τύπου Καθολικού Facebook.

Σινεμά

Ονομάζεται Bigger, Stronger, Faster* και είναι ντοκιμαντέρ του Κρις Μπελ για το ντοπάρισμα και τα στεροειδή στις ΗΠΑ. Όχι ότι αφορά μόνο τις ΗΠΑ βέβαια. Δείτε εδώ την απίθανη αφίσα, στην οποία ξεχωρίζουμε τους Χαλκ Χόγκαν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάριον Τζόουνς, Μπάρι Μποντς.

EURO
Μερικοί από τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή σε Ελβετία και Αυστρία είναι οι Μιχάλης Τσώχος, Αλέκος Θεοφιλόπουλος, Γιώργος Τραπεζανίδης, Ηλίας Βλάχος. Το καλύτερο όνομα, το όνομα που δικαιολογεί την καμπάνια της ΕΡΤ ‘Με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα’, το αφήσαμε για το τέλος: Κώστας Βερνίκος. Είναι μάλιστα αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει τα παιχνίδια της εθνικής μας.

ΣΚΑΪ
Αύριο Δευτέρα στις 23.00, ξεκινά στην τηλεόραση του Σκάι ο 5ος κύκλος της σειράς CSI: Las Vegas (που είναι και το καλύτερο CSI). Εύγε.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πούλησε 173 χιλ. φύλλα και βρέθηκε στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση το Βήμα με 162, στην τρίτη η Ελευθεροτυπία με 153. Στις 143 η Καθημερινή, στις 115 το Έθνος, στις 94 ο Ελεύθερος Τύπος.

Facebook
Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει λίφτινγκ στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτό που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο είναι η ασφάλεια των παιδιών που το χρησιμοποιούν. Διαβάζουμε λοιπόν στο Reuters πως οι υπεύθυνοι του Facebook ανακοίνωσαν πως θα ληφθούν έξτρα μέτρα για την ασφάλεια των ανηλίκων από παιδόφιλους που τα παρενοχλούν, ενώ θα καταστεί πολύ δύσκολο για ένα ενήλικα να γίνει “φίλος” με ένα ανήλικο. Τα προφίλ των ανήλικων θα είναι “κλειδωμένα” και έτσι δεν θα διαρρέουν προσωπικά στοιχεία. Ακόμα, το Facebook δεσμεύτηκε να αφαιρέσει άμεσα όλα τα υπάρχοντα γκρουπ που είναι αφιερωμένα στην παιδοφιλία και όλα τα λινκ πορνογραφικού χαρακτήρα. Αυτονόητα πράγματα που κακώς δεν ίσχυαν από την αρχή βέβαια.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 28 Μαρτίου με 4 Μαΐου, το MEGA ήταν ως συνήθως το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι με ποσοστό 18,3% (σύμφωνα με την AGB). O ANT1 διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση με 14,2%, πολύ κοντά ο ALPHA με 13,9%. Ακολούθησαν STAR με 11%, ΝΕΤ με 10,9%, ALTER με 10%. Ανεβασμένος ο ΣΚΑΪ με 4,1%.

ΑΝΤ1

Τουλάχιστον με το Show Sexy γελάσαμε και λίγο. To Ciao Darwin μοιάζει να είναι ένα από τα χειρότερα τηλεπαιχνίδια που έχουμε δει και όχι μόνο μόνο αυτό, είναι και αφόρητα βαρετό και χωρίς καμία ουσία. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί άργησε τόσο πολύ να βγει στον αέρα και γιατί έγιναν τόσα δοκιμαστικά. Όσο για τον Βαγγέλη Περρή, για να το πούμε ευγενικά, δεν του ταιριάζει καθόλου ο ρόλος του παρουσιαστή.

Καθημερινή

Από το επόμενο Σάββατο και κάθε εβδομάδα, μαζί με την Καθημερινή θα περιέχεται το νέο αθλητικό ένθετο της εφημερίδας σε συνεργασία με τη L’ Equipe. 

ΣΚΑΪ

Πάνω από 38 χιλ. είναι αυτοί που ψήφισαν για το μεγαλύτερο Έλληνα και στους 100 πρώτους περιέχονται ονόματα εκπλήξεις. Δείτε εδώ περισσότερα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Παρόν γιατί εκτός της φέτας που μάθαμε από τα Νέα, πιο ακριβά και τα μακαρόνια στο Βερολίνο.

Φωτό της ημέρας

Εκατοντάδες Μαδριλένοι διαδήλωσαν ζητώντας να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε έναν από αυτούς (ίσως και παλιό φίλο του Τσίπρα;).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα