Από δημοσιογράφος… κροίσος στην ΕΡΤ

default image

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν η σειρά του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ. Διαμάχη για τις επικείμενες αλλαγές στην ΕΡΤ (Vid)

Αιχμηρός υπήρξε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, σχολιάζοντας τη σύγκριση που πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ανάμεσα στην ΕΡΤ, του BBC και των κρατικών καναλιών που υπάρχουν στη Βρετανία.

“Ο κος BBC που λέει ότι έχει δύο κανάλια (κρατικά) στην Αγγλία… είναι δεκαεπτά! Δεν μας είπε ο κ. Μόσιαλος πόσα πληρώνει εκεί που έχει τη μόνιμη κατοικία του και που θα επιστρέψει μετά από λίγο καιρό, όπως είπε, γιατί δεν έχει μέλλον στην πολιτική”, παρατήρησε, τονίζοντας ότι από το κλείσιμο της ΕΤ1 δεν πρόκειται να εξοικονομηθεί ούτε ένα ευρώ.

Σημειώνοντας ότι αυτά που λέει ο Ηλίας Μόσιαλος μπορεί να τα πιστέψει μόνο ο ίδιος, τον κάλεσε να τα πει στον καθρέφτη του.

Αποκαλυπτικός υπήρξε και σε ό,τι αφορά τις υπέρογκες μισθολογικές σπατάλες στην κρατική τηλεόραση.

“Έχω υποστεί τεράστιες διώξεις επειδή κατήγγειλα την κατασπατάλιση χρημάτων και την αδιαφάνεια (σ.σ. στην ΕΡΤ). Ήμουν στην Κατεχάκη σε μια αποθήκη που δεν είχε ούτε παράθυρο, επί δύο χρόνια!

Καθαιρέθηκα το 2008, γιατί έβγαλα τις καταστάσεις με τα ονόματα αυτών που έπαιρναν πριμ και παράνομα χρήματα… 21 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, 160 άτομα! Σήμερα δεν είναι στην ΕΡΤ”, σημείωσε.

Αναφέρθηκε παράλληλα και στον σημερινό μέσο όρο των μισθών της ΕΡΤ, ο οποίος ανέρχεται στα 1450 ευρώ.

“Θα πάρει την απάντησή της και η κυβέρνηση και όσοι επιβουλεύονται την ΕΡΤ την ώρα που πρέπει, όπως πρέπει και με την ένταση που πρέπει”!, υποστήριξε αναφορικά με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα