Από free-press άλλο τίποτα

default image

Ραδιόφωνο
Ιδού το πρόγραμμα του City 99,5, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Πολλά τα γνωστά ονόματα, ξεχωρίζουμε τους Τζίμη Πανούση, Ανδρέα Ρουμελιώτη, Λιάνα Κανέλλη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αγγελιοφόρος για το ‘Βάζουν χέρι στην τσέπη μας’
Και να έβαζαν μόνο εκεί… θα πούμε εμείς.

OLE
Έτοιμη να βγει η νέα εβδομαδιαία free-press των Χουλιάρα, Ζαχαρέα, Σαλζόγλου. Θα κάνει ντεμπούτο αύριο Παρασκευή, με μότο ‘Μέσα και έξω από τα γήπεδα’ και όπως φαίνεται και από τον τίτλο θα ασχολείται με αθλητικά.

ALTER
Σύμφωνα με το Δ.Τ του σταθμού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter ξεκινά και πάλι δυναμικά τη Δευτέρα στις 20.00 με το Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση. Στις θέσεις των σχολιαστών, θα βρίσκονται οι Μάρα Ζαχαρέα, Γιώργος Τράγκας, Κάτια Μακρή, Άκης Παυλόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Χρήστος Κώνστας.

Μπάλα
Σήμερα Πέμπτη στις 20.00, το novasports1 μεταδίδει ζωντανά τον αγώνα Ομόνοια – ΑΕΚ. Μια ώρα νωρίτερα και από το novasports4 μπορείτε να παρακολουθήσετε την κλήρωση των ομίλων του Champions League. Στις 19.30 και από την ΕΤ3 θα μεταδοθεί ο αγώνας της Σλάβεν με τον Άρη.

ALPHA
‘Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου’ ονομάζεται μια από τις νέες σειρές του Alpha και πρόκειται για αισθηματική κομεντί με ολίγο παραμύθι. Βασίζεται στη ξένη σειρά ‘Patience of an Angel’ και τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Μάξιμος Μουμούρης και Μυρτώ Αλικάκη.

Γιουροβίζιον
Επειδή αυτή του τραγουδιού δεν αρκεί, ως γνωστό υπάρχει και χορού. Έχουμε ξαναπεί πως τη χώρα μας εκπροσωπούν οι γνωστοί από το So you think you can dance, Jason Ροδίτηs και Τόνια Κόσοβιτς. Tο Σάββατο λοιπόν, 6 Σεπτεμβρίου στη Γλασκόβη, πραγματοποιείται ο 2ος Eurovision Dance Contest και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ στις 22.00.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Wanted – Το περίφημο ομώνυμο κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς μεταφέρθηκε στην οθόνη με τον Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ (Night watch, Day watch) στη σκηνοθεσία. Δεν ξέρουμε αν το φιλμ είναι αντάξιο του κόμικ, πάντως υπάρχει μεγάλη αστοχία στο καστ. Όσοι το έχουν διαβάσει ξέρουν πως οι ρόλοι που πήραν οι Τζέιμς ΜακΑβόι και Αντζελίνα Τζολί ήταν κομμένοι και ραμμένοι για τους Έμινεμ και Χάλι Μπέρι.
PVC-1 – Ταινία από την Κολομβία με τον Σπύρο Σταθουλόπουλο στη σκηνοθεσία. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και γυρισμένη με μια λήψη!
Manhattan – Γούντι Άλεν.

MAD
Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά εκπομπές στη θέση 602 στη Nova, το νέο μουσικό κανάλι MAD GREEKζ. Πρόκειται για ένα νέο κανάλι του MAD που θα παίζει 24 ώρες τη μέρα αποκλειστικά ελληνική μουσική.

Μάκης
Θα ξέρετε ήδη πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ηρακλή στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT 24.

Σινεμά
Το Transporter 3 βγαίνει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο. Δείτε εδώ το τρέιλερ, όπου στο ρόλο του κακού βλέπουμε τον αγαπημένο από το Prison Break, T-Bag.

90210
Στην πολύ ενδιαφέρουσα είδηση της Λαίδης Γκόσιπ, να συμπληρώσουμε πως στο πρώτο επεισόδιο εμφανίστηκαν και οι ορίτζιναλ Μπρέντα (Σάνον Ντόχερτι) και Κέλι (Τζένι Γκαρθ). Ο Μπράντον και ο Στιβ ήταν άρρωστοι.

Φωτό της ημέρας
Αν δεν ξέρεις να χάνεις, μην παίζεις. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τη ρακέτα του Eduardo Schwank λίγο μετά την ήττα του Αργεντινού τενίστα από τον Ρώσο Dmitry Tursunov στο U.S.Open.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα