Αποδείξεις τέλος (ωραία)!

default image

Μέχρι και οι Αποδείξεις ολοκληρώνονται (ελπίζουμε για...πάντα). Η Πάρις Χίλτον αποφυλακίζεται, ενώ στην Ελλάδα το 27.3% χρησιμοποιεί το Ιντερνετ

Vanity Fair
Το τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί έχει 20 διαφορετικά εξώφυλλα. Το τεύχος το έχει επιμεληθεί ο Bono, είναι αφιερωμένο στην Αφρική και το μέλλον της και τα 21 άτομα που εμφανίζονται σε συνδυασμούς στα εξώφυλλα, τα έχει φωτογραφήσει η περίφημη Annie Leibovitz. Εκτός του Bono βλέπουμε τη Madonna, τον Barack Obama, τον Brad Pitt, το ζεύγος Gates κ.α. Δείτε τα όλα εδώ.

Λευτεριά στην Πάρις
Η κακομαθημένη Πάρις Χίλτον αποφυλακίζεται αύριο και πρώτη της δουλειά είναι να πάει να της πάρει συνέντευξη ο Λάρι Κινγκ. Φήμες λένε πως δεν θα πάρει ούτε ένα δολάριο για να εμφανιστεί στο Larry King Live, ενώ χρήματα της αρνήθηκαν και άλλα κανάλια για συνεντεύξεις και περιοδικά για φωτογραφίες. Την καημένη.

ΕΤ1
Ξεκινά σήμερα στις 20.00 το ριάλιτι ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Fighting Fat’. Πρωταγωνιστές πέντε υπέρβαροι που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

Σινεμά
Το εξαιρετικό βιβλίο του Chuck Palahniuk, ‘ Choke‘, γίνεται κινηματογραφική ταινία. Ο αγαπημένος Αμερικανός συγγραφέας, είναι πιο πολύ γνωστός λόγω του βιβλίου του ‘Fight Club’. Τον ήρωα του Choke θα υποδυθεί ο Sam Rockwell!

Ίντερνετ
Σύμφωνα με την Metron Analysis, το 27,3% των ενήλικων Ελλήνων χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Υπολογίζεται δηλαδή περίπου 2,5 εκατ. χρήστες. Από αυτούς, το 85% είναι τακτικοί χρήστες, ενώ το 61% συνήθως “μπαίνει” από το σπίτι.

ΑΝΤ1
Την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.00, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, απέναντι στη Μικτή Ευρώπης.

Στη Μέση Ανατολή
Για τον απαχθέντα δημοσιογράφο του BBC από τον ‘Στρατό του Ισλάμ’ στη Λωρίδα της Γάζας, σας τα είπαμε στις 20/6. Βίντεο με τον Άλαν Τζόνστον είδε το φως το δημοσιότητας, όπου ο δημοσιογράφος έχοντας δεμένα εκρηκτικά στο σώμα του λέει πως ενώ οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του πηγαίναν καλά, οι απαγωγείς του λένε πως υπάρχουν φήμες για στρατιωτική επέμβαση από τη Χαμάς και τη Βρετανική κυβέρνηση για την απελευθέρωσή του, κάτι που θα πυροδοτήσει (στην κυριολεξία) τα εκρηκτικά. Ο δημοσιογράφος διανύει την 105 μέρα αιχμαλωσίας.

Βήμα
Από την ερχόμενη Τρίτη και συνολικά για 10 εβδομάδες, το ‘Βήμα’ θα προσφέρει στους αναγνώστες του μια σειρά 50 CD (500 τραγούδια) τα οποία περιέχουν τα σημαντικότερα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

ALPHA
Σήμερα στις 23.00 ολοκληρώνεται και η σειρά του Alpha, ‘Εντιμότατοι Κερατάδες’.

ΝΕΤ
Την Πέμπτη στις 22.00 θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου στο πλαίσιο του Εξάντα και έχει να κάνει με τους ινδουιστές ασκητές Αγκόρι Σάντους, οι οποίοι σύμφωνα με τον μύθο, για να ενωθούν με το Θείο, τρώνε τις σάρκες των μισοκαμένων πτωμάτων που επιπλέουν στο Γάγγη. Υπάρχουν ή όχι; Κανίβαλοι ή μικροί θεοί;

Death TV
Γερμανοί ιδιοκτήτες γραφείων τελετών ετοιμάζονται να βγάλουν στον αέρα κανάλι που θα ασχολείται με τον θάνατο. Η θεματολογία του θα είναι τα νεκροταφεία, τα φέρετρα, οι διαδικασίες για τους συγγενείς όταν κάποιος πεθάνει, ιστορικά τελετουργικά γύρω από το θάνατο, θέματα γραφειοκρατίας για μια κηδεία, κ.α. Φτου φτου φτου.

Αποδείξεις

Την ερχόμενη Τετάρτη, 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή του Ευαγγελάτου, ‘Αποδείξεις’. Ελπίζουμε πως δεν θα επανέλθει τη νέα σεζόν…

ΝΕΤ
Η ‘Πρώτη Γραμμή’ των Βασίλη Λυριτζή και ο Δημήτρη Οικονόμου δεν κλείνει για καλοκαίρι. Όπως και πέρυσι, τον Ιούλιο θα πάει ο ένας δημοσιογράφος διακοπές και τον Αύγουστο ο άλλος.

Σαν σήμερα
Πριν 44 χρόνια γεννήθηκε ο Τζορτζ Μάικλ (Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου). Τις ευχές σας στη συναυλία του στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 26 Ιουλίου.

Φωτό της ημέρας

Αχ… Ωραία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα