Απόδραση από την ελληνική τηλεόραση

default image

Prison Break
Ο 4ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του FOX ξεκινά στις ΗΠΑ τη Δευτέρα με ένα διπλό επεισόδιο. Αργότερα θα έρθει και από τη χώρα μας μέσω Nova αρχικά και ίσως πιο μετά από ΑΝΤ1 κλπ. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Ραδιόφωνο
Το νέο πρόγραμμα του Real FM, από την 1η Σεπτεμβρίου, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Έτσι, έτσι, έτσι
Να μη λέμε μόνο για Μουντιάλ, Γιούρο και Ολυμπιακούς. Να λέμε και για προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες το βράδυ γίναμε μάρτυρες σε μία από τις χειρότερες μεταδόσεις ποδοσφαιρικού αγώνα από τη ΝΕΤ. Οι κύριοι Παπαδημητρίου και Καρούλιας (σχολιαστής) ήταν εντελώς ντεφορμέ με αρκετά άστοχα σχόλια, μεγάλες αναίτιες παύσεις και πολλά ‘έεεεετσι’ (τα έτσι ήταν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού). Για να δούμε τι θα ακούσουμε και σήμερα από το κρατικό κανάλι.

STAR
Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ξεκινά η καθημερινή εκπομπή ‘Υπάρχει λόγος’ με τους Δημήτρη Παπανώτα και Χριστίνα Αλούπη στην παρουσίαση. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι στο πάνελ θα είναι και η Εύη Βατίδου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τους πελάτες των κολεγίων.

Facebook 100
Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης “έπιασε” χθες 100.000.000 χρήστες (της πήρε 4,5 χρόνια). Στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, για το ευτυχές γεγονός, ευχαρίστησε όλους αυτούς που εμπιστεύονται το διάσημο σάιτ για να μοιραστούν τη ζωή τους με τους φίλους τους… Περί αυτού πρόκειται;
Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό το Facebook έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική και συχνότητα εγγραφών νέων μελών από ότι το MySpace, το οποίο όμως έφτασε τα 100 εκατ. χρήστες σε 3 χρόνια και πλέον έχει 200 εκατ.

MEGA
Το δίδυμο Έλενα Ακρίτα – Γιώργος Κυρίτσης επιστρέφουν με ακόμα μια καθημερινή σειρά, με τίτλο ‘Στα μυστικά της Εδέμ’. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αρζόγλου, Δάνης Κατρανίδης, Φαίη Ξυλά.

ΑΝΤ1
Και ο ΑΝΤ1 θα έχει καθημερινή σειρά. Ονομάζεται ‘Λόλα’, είναι βασισμένη στην ομώνυμη κωμική αργεντίνικη σειρά και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα. Πρωταγωνιστούν οι Άντα Λιβιτσάνου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Αϊβάζης, Ειρήνη Μπαλτά.

Σεζόν
Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για τα κανάλια της χώρας μας. Ασφαλώς και δεν αγωνιούμε αφού ότι και να μας δείξουν το έχουμε ξαναδεί και κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν μας αρέσει. Αυτό όμως που κάνει την πιο κακή εντύπωση είναι οι διακοπές διάρκειας 3 μηνών (και βάλε), όπου οι τηλεθεατές που δυστυχώς και για δικούς τους λόγους είναι γατζωμένοι στην τηλεόραση, σερβίρονται κάθε λογής ξαναζεσταμένα σκουπίδια.

Φωτό της ημέρας

Για να ξέρετε τι περίπου να περιμένετε όσοι πάτε στη συναυλία της  Madonna το Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ. Το στιγμιότυπο είναι από την πρώτη συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του τουρ Sticky and Sweet, στο Κάρντιφ. Εδώ μπορείτε να δείτε το setlist, που βέβαια είναι άγνωστο αν θα μείνει το ίδιο και στη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα