Απώλεια στο Penthouse

default image

Σε ηλικία των 79 ετών πέθανε στο Τέξας ο ιδρυτής του Penthouse Μπόμπ Γκουτσιόνε που έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ξεκίνησε την έκδοση το '60 ως το αντίπαλο δέος του Χιού Χέφνερ και γρήγορα του έκανε συντροφιά στην κορυφή

Σε ηλικία 79 ετών πέθανε στο Τέξας ο ιδρυτής του Πέντχαουζ Μπόμπ Γκουτσίονε. O Γκουτσίονε έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από  καρκίνο του πνεύμονα.

Ο δαιμόνιος Μπόμπ ξεκίνησε το περιοδικό τη δεκαετία του 60 ως αντίπαλο δέος του Playboy. Ιδρύθηκε στη Βρετανία το 1965 . Συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφίσεις μοντέλων, οι όποιες στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 εξελίχθηκαν σε πορνογραφικές.

Στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α με περιουσία  4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους (το κορίτσι του μήνα) αποκαλείτε “Πέντχαουζ Πετ”  κατά τον ίδιο τρόπο που το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους του Πλέιμποϊ ονομάζεται Πλέιμεϊτ . Από το σύνολο των 12 κοριτσιών του κάθε χρόνου επιλέγεται η “Πετ της Χρονιάς” (Pet Of The Year) του επόμενου έτους.

Τον Αυγουστο του 2003 η ιδιοκτήτρια εταιρεία του περιοδικού, General Media, κήρυξε πτώχευση. Μέχρι και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το περιοδικό βρισκόταν στα ράφια χάρη σε συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους πιστωτές. Αυτή τη στιγμή ανήκει σε επενδυτές από τη Φλόριντα που δραστηριοποιούνται στα ακίνητα και στην ψυχαγωγία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα