Arena Live, Λίνκολν και Patty

default image

Αν δεν έχετε προσέξει το banner λίγο κάτω από το λογότυπο το SPORT 24, σας λέμε και από εδώ ότι θα καλύψουμε (από τις 18:00)  μέσω live streaming τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, “AEL FC Arena”.

Αrena Live
Αν δεν έχετε προσέξει το banner λίγο κάτω από το λογότυπο το SPORT 24, σας λέμε και από εδώ ότι θα καλύψουμε (από τις 18:00)  μέσω live streaming τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, “AEL FC Arena”.  Ευχάριστη είδηση στην Ελλάδα του 2010 που δεν κόβονται πια κορδέλες, αλλά μπαίνουν λουκέτα.

Can’t Wait
Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα υποδυθεί τελικά τον Αβραάμ Λίνκολν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Αυτός ο ρόλος χρειαζόταν έναν πραγματικά σπουδαίο ηθοποιό. Και πολύ άργησε ο Σπίλμπεργκ.

Mπάλα

Σπαρτάκ Μόσχας-Μαρσέιγ (19.30, Νovasports1)
Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Mega)
Ρόμα-Μπάγερν Μονάχου (21:45, Novasports 1)
Οσέρ-Μίλαν (21:45,Novasports 3)

AMA aka American Music Awards
Οι απονομές βραβείων συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κρίση σου λένε μετά. Πάντως οργανισμός που δίνει τέσσερα βραβεία στον Τζάστιν Μπίμπερ και δίνει μικρόφωνο στη Μάιλι Σάιρους, βρίσκεται χαμηλά στην υπόληψη μας. Το φινάλε δε μου θύμησε τα παιδικά μου χρόνια. Πάντως εδώ υπάρχουν οι νικητές .

Απειλή απ΄την Αργεντινή
Μόλις το μάθουν τα πιτσιρίκια ότι έρχεται η Patty στην Ελλάδα και μπορούν να τη συναντήσουν, τότε θα πέσει και το σάιτ του Mega από τις αιτήσεις. Μέχρι τις 8/12 έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια έκπληξη στα παιδιά σας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τον 10λογο του “Θεού” Zεσουάλδο στη Sportday.

Ραδιόφωνο
Για όποιον (λέμε) ενδιαφέρεται. Από την ερχόμενη Δευτέρα (29/11) και καθημερινά στις 15:00 θα μεταδίδεται από τη ΝΕΤ 105,8 οκτάλεπτη εκπομπή για τη δραστηριότητα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν κουράζονται πολύ και οκτώ λεπτά είναι αρκετά.

Τζέιν Έιρ
Ακόμα μια κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς έργου της Σαρλότ Μπροντέ. Φαίνεται καλή. Εδώ το τρέιλερ . Πάντως τα μεσάνυχτα η ΕΤ1 προβάλλει μια άλλη μεταφορά, του Φράνκο Τζεφιρέλι. Για προθέρμανση!

Φωτό της ημέρας
Kαταιγίδα στην Πρίστινα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα