Άρχισαν τα Χριστοδούλεια

default image

Μετά την απρόσμενη τροπή στο θέμα της υγείας του Αρχιεπισκόπου, τα παράθυρα γέμισαν "ειδήμονες". Το περίεργο θα ήταν να μην γέμιζαν

Στο Νησί

Σε δημοσκόπηση στη Μ. Βρετανία, το βίντεο κλιπ των Queen, για το τραγούδι
Bohemian Rhapsody , αναδείχθηκε ως το καλύτερο όλων των εποχών (γούστα είναι αυτά). Το Thriller του Michael Jackson ήρθε δεύτερο και το Cry Me A River του Justin Timberlake τρίτο. Πριν λίγο καιρό το συγκρότημα των Queen είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο βρετανικό γκρουπ.

Q
Το μηνιαίο βρετανικό μουσικό περιοδικό, Q , απένειμε τα ‘Q Awards’ και αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Sigur Rós, Amy Winehouse, Muse, Ian Brown, Arctic Monkeys, Kylie Minogue.

Εφημερίδες
Για τις αθλητικές εφημερίδες, ο Ολυμπιακός να κερδίζει… κλπ. Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός έφερε 1-1 με τη Λάτσιο. Την επόμενη μέρα η Sportday πούλησε 50 χιλ. φύλλα, το Φως 24 και ο Πρωταθλητής 21. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου όμως ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στη Βρέμη. Την άλλη μέρα η Sportday είχε 72(!) χιλ. φύλλα, ο Πρωταθλητής 55(!) και το Φως 47(!).

Σινεμά
Το 20ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διοργανώνεται από την Ελευθεροτυπία και θα γίνει από τις 11 ως τις 21 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους Ιντεάλ, Τριανόν, Μικρόκοσμος. Λεπτομέρειες εδώ .

Ειδήσεις
Επόμενο θύμα των ειδήσεων και εκπομπών αυτές τις μέρες, θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και οι γιατροί του. Έχουν μετά χρόνο για το ΠΑΣΟΚ…

Downloads
Τι να τη κάνεις τη ADSL αν δεν κατεβάζεις ταινίες και σειρές, υποστηρίζουν πολλοί. Δείτε πιο κάτω ένα ενδεικτικό τοπ-10 από γνωστό tracker:
Transformers
Shrek The Third
Prison Break (σεζόν 3η, επεισόδιο 4ο)
Grindhouse – Planet Terror
Heroes (σεζόν 2η, επεισόδιο 3ο)
Knocked Up
Evan Almighty
1408
Fantastic Four – Rise Of The Silver Surfer
You Kill Me

Search

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τοπ-10 αναζήτησης σε BitTorrent και P2P σάιτ. Αυτό τον καιρό λοιπόν, πρωταγωνιστούν:
heroes
prison
break
family guy
desperate
housewives
psp
resident evil
dexter
transformers
the kingdom
french

ALPHA
Παρελθόν αποτελεί για τον ALPHA η επί σειρά ετών διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δώρα Γιαννακάκη. Ο σταθμός την ευχαρίστησε για την προσφορά της και αναμένεται να καλύψει άμεσα τη θέση της.

Παναθηναϊκό Τριφύλλι

Το νέο τεύχος του “πράσινου” περιοδικού κυκλοφορεί σήμερα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο εξώφυλλο και δώρα μια αφίσα του Ντάμε Ν’ Ντόι και ένα αθλητικό σάκο.

Τηλεθέαση
Πεσμένα τα κυριακάτικα τηλεπαιχνίδια. Τη βαλίτσα επέλεξαν οι τηλεθεατές την Κυριακή το βράδυ και το Super Deal είχε τηλεθέαση 19,3% (πεσμένο για πρεμιέρα). Το ‘Θα πεις κι ένα τραγούδι’ δεν μπήκε καν στο τοπ-10 της ημέρας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την πολύ όμορφη φωτογραφία του Χριστόδουλου.

ΣΚΑΪ
Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα Τρίτη στις 23.00, μεταδίδεται η πρώτη εκπομπή των ‘Νέων Φακέλων’ από τον Σκάι.

ΝΕΤ
Μετακόμισε η Μάγια Τσόκλη από την ΕΤ1 και πλέον η εκπομπή ‘Ταξιδεύοντας με τη Μάγια’ προβάλλεται από τη ΝΕΤ, κάθε Τετάρτη στις 22.00.

Φωτό της ημέρας

Πέρασαν 40 χρόνια από την εκτέλεση του Τσε Γκεβάρα . Μπορεί αν ζούσε να μην του άρεσαν όλα αυτά τα μπλουζάκια και αυτοκόλλητα με το πορτραίτο του αλλά σίγουρα θα απολάμβανε το γεγονός πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το πρόσωπο του είναι ένα σύμβολο επανάστασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα