Ας την πούνε Αθλητική Δευτέρα

default image

Όταν περιμένεις μέχρι τις 2 το πρωί και ακόμα δεν έχεις δει φάσεις και γκολ της Β’ Εθνικής, δεν είναι περίεργο να οργίζεσαι

Πράσινος Τύπος
Οι διαρροές που έφεραν τη σημερινή μέρα ως κρίσιμη για το μέλλον της 3ης εφημερίδας φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων, αποδείχτηκαν σωστές. Η έκδοση της εφημερίδας αναστέλλεται. Η πρόταση για επαναφορά του φύλλου από καθημερινό σε εβδομαδιαίο δεν βρήκε ούτε αυτή γόνιμο έδαφος.

Στις ΗΠΑ
Η περίοδος των εκλογών στις ΗΠΑ έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση στα ειδησεογραφικά σάιτ της χώρας τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα το MSNBC είδε τα ποσοστά του να εκτοξεύονται, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο, κατά 37% και είχε 41 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες. Το δίκτυο του CNN ακολούθησε με 38 εκατ., το Yahoo! News είχε 37. Το AOL News ήρθε τέταρτο με 20 εκατ. χρήστες, όπως και αυτό των New York Times .

Χάρι Πότερ
Τα βιβλία είναι επτά, τα φιλμ μέχρι τώρα πέντε. Δείτε εδώ το τρέιλερ της έκτης ταινίας, με τίτλο Harry Potter and the Half-Blood Prince, που βγαίνει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2009.

Αθλητική Κυριακή

Όλη αυτή η γκρίνια τον τελευταίο καιρό για την Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ δεν πηγάζει από το πουθενά. Όταν περιμένεις μέχρι τις 2 το πρωί και ακόμα δεν έχεις δει φάσεις και γκολ της Β’ Εθνικής, δεν είναι περίεργο να οργίζεσαι. Πάνελ με καλεσμένους που πρώτα κοιτάνε την πάρτη τους, κατόπιν την ομάδα που “εκπροσωπούν” και τελευταίο τον τηλεθεατή, δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης. Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι καλός ο φραμπαλάς αλλά οι τηλεθεατές ανοίγουμε τον δέκτη μας στην κρατική συχνότητα για να δούμε την αγωνιστική κίνηση όλων των αθλημάτων του σαββατοκύριακου και την άλλη μέρα να μπορούμε να ξυπνήσουμε να πάμε στις δουλειές μας δίχως να μοιάζουμε με ρακούν από τους μαύρους κύκλους.

Αθλητική Κυριακή 2
Όαση καθαρού μυαλού ο έκτακτος, ας όψεται το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, καλεσμένος του πάνελ, ο Κώστας Ορφανός. Ίσως τελικά η λύση στους καλεσμένους να είναι το rotation. Μόνο οι προπονητές θα το κάνουν;

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 21 Ιουλίου με 26 Οκτωβρίου, ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην πρώτη θέση ακροαματικότητας με ποσοστό 11,4%. Στη δεύτερη θέση μαζί οι Ρυθμός και Λάμψη με 8,8%. Στο 8,6% ο NovaΣπορ FM, στο 8,4% ο Kiss. Ακόμα, ΕΡΑ Σπορ με 7,7%, Derti με 7,4%, Μελωδία με 7,1%.

Κόμικς
Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ της ταινίας Watchmen που θα δούμε του χρόνου στους κινηματογράφους. Ως γνωστό είναι η μεταφορά του ομώνυμου κόμικ του Άλαν Μουρ και ελπίζουμε πως το φιλμ θα είναι αντάξιο του έργου του μεγάλου δημιουργού.

Wanted
Ελπίζουμε το Watchmen να μην πάρει το δρόμο του Wanted πάντως. Καλή η ταινία με τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Αντζελίνα Τζολί αλλά αν έχετε διαβάσει το εξαιρετικό κόμικ θα είδατε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Σινεμά
Το τρέιλερ του Quantum of Solace το έχετε δει. Αυτό που μάλλον δεν έχετε δει και είναι απίθανο είναι η μίξη του τρέιλερ του animation, The Incredibles, με ήχο από το νέο φιλμ με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. Απολαύστε την πολύ καλή δουλειά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Τα Νέα για τα υψηλά καπέλα των ελληνικών τραπεζών.

Παιχνιδομηχανές
Μαντέψτε ποια εταιρεία έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Η Nintendo ασφαλώς. Όλοι νόμιζαν πως τα Xbox και PS3 θα έπιαναν κορυφή όμως λογάριαζαν χωρίς την τεράστια επιτυχία του Wii. Ενδεικτικά να πούμε πως τον Οκτώβριο, το Wii πούλησε 800 χιλ. κονσόλες, το Xbox της Microsoft 370 χιλ., το PS3 της Sony 190 χιλ. και το PS2 135 χιλ. (ναι ακόμα πουλάει, άγνωστό γιατί).
Όσο για τις μικρές παιχνιδομηχανές, η Nintendo βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με το DS και πούλησε 490 χιλ. κομμάτια, ενώ το PSP μόλις 190 χιλ.

Φωτό της ημέρας
Από το Victoria’s Secret Show στο Μαϊάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα