Μπάλα ή σειρές; (χαχα)

default image

Στην πλάκα το έριξαν με τη μη μετάδοση της εκπομπής "8 ΟΛΑ". Στο τρέιλε, εμφανίζεται ο Θέμος να λέει “Το πραξικόπημα του Ευάγγελου… Περρή, απέτυχε"

 
FREE

Με νέα εμφάνιση κυκλοφορεί αυτό το μήνα το περιοδικό Free. Μοιάζει να απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες από το “παλιό Free”, έχει δώρο ένα CD με ξένα τραγούδια, πολύ ύλη. Δείχνει φρεσκότερο. Ίδωμεν.

ALPHA
Την Τρίτη, το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ είχε τηλεθέαση 35,4% (σύμφωνα με την AGB) και είναι προς το παρόν η επιτυχία της σεζόν.

ΑΝΤ1

Στην πλάκα το έριξαν με τη μη μετάδοση της εκπομπής “8 ΟΛΑ”. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σταθμού το πρόβλημα ήταν καθαρά τεχνικής φύσης, ενώ η εκπομπή θα προβληθεί την Παρασκευή στις 23.00. Στο τρέιλερ τώρα, εμφανίζεται ο Θέμος Αναστασιάδης να λέει “ Το πραξικόπημα του Ευάγγελου… Περρή, απέτυχε!“. Καλό. Μια χαρά προώθηση έγινε στην εκπομπή με τις τεχνικές αναποδιές…

Μπάλα

Πάμε!
SS1, 21.00, Πανιώνιος – Σοσό
MEGA, 21.20, Σάλτσμουργκ – ΑΕΚ
ΝΕΤ, 22.00, Μπλάκμπερν – Λάρισα
MEGA, 23.45, Σαραγόσα – Άρης (Μ)
Αυτά στην τηλεόραση. Στο ίντερνετ όμως άλλος ένα Live μαραθώνιος του Φρέντου ξεκινά στις 9 παρά. Υπάρχουν φήμες και για παρουσία στελεχών του MEN 24 .

Στάη
Παρά τις φήμες για αποχώρηση από τον ALPHA, καθώς το γυαλί είχε ραγίσει, φαίνεται πως η Έλλη Στάη θα παραμείνει στο σταθμό και θα παρουσιάζει την εκπομπή ‘Persona Grata’. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, αυτή θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο στις 12 Νοεμβρίου (μια μέρα μετά από την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ). Σημασία έχει βέβαια πως μένει (μέχρι να φύγει φυσικά).

Super Deal
Την Κυριακή στις 21.00 ξεκινά στον ΑΝΤ1 το Super Deal. Ο Φερεντίνος είναι ο αγαπημένος μας, το παιχνίδι όμως όχι. Ειδικά όταν βλέπουμε ανθρώπους που κερδίζουν π.χ. 50.000 ευρώ (από το πουθενά) να κλαίνε γιατί δεν κέρδισαν π.χ 75.000, μας έρχεται αηδία. Είναι ένα παιχνίδι τύχης και τίποτε άλλο, αλλά τις περισσότερες φορές οι άπληστοι συμμετέχοντες το χαλάνε.

ALPHA
Σήμερα στις 21.00 ξεκινά ένας ακόμη κύκλος της εκπομπής ‘Πάμε Πακέτο’. Με τίποτα και για κανένα λόγο.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας

Από σήμερα, θα επιλέγουμε από εδώ το πρωτοσέλιδο ή εξώφυλλο που μας τράβηξε την προσοχή. Είτε υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείτε πως το πρωτοσέλιδο της Derby έχει πλάκα σήμερα(και τα περισσότερα κλικ).

ΑΝΤ1
Σήμερα Πέμπτη στις 22.00, θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς περιπέτειας και μυστηρίου, ‘Φάρος’, των Μανουσάκη, Ιγερινού, με τους Μέµο Μπεγνή Μαριλίτα Λαµπροπούλου Γιάννη Αϊβάζη. Μια ώρα νωρίτερα ξεκινά η κωμική σειρά ‘Ο Super Μπαμπάς’ με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Σε άσχημη μέρα έπεσαν για πρεμιέρες με τόση μπάλα.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
The Bourne Ultimatum – Η 3η ταινία με τις περιπέτειες του Τζέισον Μπορν, με τον Ματ Ντέιμον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
In the Valley of Elah – Κοινωνική με τους Τόμι Λι Τζόουνς, Σαρλίζ Θερόν.
Hallam Foe – Ο Μπίλι Έλιοτ, ματάκιας.
December Boys – Κοινωνική βασισμένη στο βιβλίο του Μάικλ Νούναν, με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.
Πρώτη φορά νονός – Της Όλγα Μαλέα με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Ελένη Καστάνη. Βασισμένη σε διήγημα του Νίκου Παπανδρέου.
Σε 4 λεπτά – Δραματική από τη Γερμανία.
Black Sheep – Τρόμου… με πρόβατα.
The Band’s Visit – Σινεφίλ από το Ισραήλ.
Time – Σινεφίλ από τη Ν. Κορέα του Κιμ Κι Ντουκ.

Σινεμά
Για πολλούς φίλους των ταινιών δράσης, ο Jason Bourne είναι καλύτερος και πιο ρεαλιστικός ήρωας από τους James Bond και Jack Bauer. Ωχ και οι τρεις είναι J.B.

Σκάι
Τον Αύγουστο είχαμε γράψει…
Blog Action Day
Η διεθνή πρωτοβουλία, γνωστή ως ‘Blog Action Day’, λανσάρισε στις 15 Αυγούστου μια προσπάθεια που σκοπό έχει να ενώσει τις φωνές των απανταχού bloggers σχετικά με την ανησυχία που υπάρχει για το περιβάλλον. Στις 15 Οκτωβρίου λοιπόν, όλοι οι μπλόγκερς που συμμετέχουν στην ανιδιοτελή προσπάθεια, θα συζητήσουν για το θέμα ‘Περιβάλλον’. Περισσότερα
εδώ .

Η ημέρα πλησιάζει και ο Σκάι διοργανώνει τη Δευτέρα 15/10 στις 19.00, σχετική εκπομπή BLOG@ΣΚΑΪ, την οποία θα παρουσιάσουν ο Τάκης Καμπύλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και η Εύη Παπούλια.

Φωτό της ημέρας
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σήμερα 4 Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα