Μπάλα ίσον τηλεθέαση

default image

Ξεκινάμε με το κλασικό ‘Έτσι, Έτσι’. Για ακόμα μια φορά η μετάδοση του αγώνα ήταν μέτρια με λίγα εύστοχα σχόλια και πάμπολλα κλισέ

ΝΕΤ

Ξεκινάμε με το κλασικό ‘Έτσι, Έτσι’. Για ακόμα μια φορά η μετάδοση του αγώνα ήταν μέτρια με λίγα εύστοχα σχόλια και πάμπολλα κλισέ. Όπως και να ‘χει όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Κρατάμε τη δήλωση του Σαριέγκι μετά τον αγώνα, ‘Κερδίσαμε για την Ομάδα και τους Πανάθες’.

Μπάλα
Όσο για τα νούμερα που έκανε το παιχνίδι χθες, o μέσος όρος ήταν 38,9%, ενώ έφτασε μέχρι 46,8% στο τέλος. Παρακολουθήθηκε από περισσότερο από 1,8 εκατ. ανθρώπους. Μετά τον αγώνα, ο κόσμος έμεινε αρκετή ώρα στη ΝΕΤ για τις δηλώσεις και τα παρελκόμενα.

Τηλεθέαση
Ένα και μόνο παιχνίδι ήταν ικανό χθες να στείλει τη ΝΕΤ στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 17,3%. Στην πρώτη θέση ο ΑΝΤ! Με 17,9%, τρίτο το MEGA με 16,9%.

Free-press
Athens Voice
LifO
FAQ

Real News
Στις 86 χιλ. κλείδωσε το πρώτο φύλλο της Real News. Εκτός των χειροπιαστών προσφορών, λείπει επίσης ένα περιοδικό σαν το Κ, το Ε, το Βήμαgazino. Το δεύτερο φύλλο αναμένεται να πετάξει πιο χαμηλά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Μείωση συντελεστή με αύξηση φόρου!’.

Σινεμά
Δείτε εδώ 10 από τους πιο σπουδαίους αντιήρωες του κινηματογράφου.

Στο ίντερνετ
Καμιά φορά το ίντερνετ μπορεί να σε αρρωστήσει χειρότερα από ότι είσαι. Σύμφωνα με έρευνα της Microsoft, πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών του διαδικτύου που συμβουλεύεται ιατρικές ιστοσελίδες ώστε να κάνει μόνος του διάγνωση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καταλήγει σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που είναι στην πραγματικότητα. Θέλει λίγο προσοχή το πως ερμηνεύουμε αυτά που διαβάζουμε και που τα διαβάζουμε, ενώ ίσως είναι καλύτερα να συμβουλευόμαστε γιατρούς και να μην κάνουμε μόνοι μας διαγνώσεις, μια και είναι πολλές οι πιθανότητες να είναι εσφαλμένες. Μερικές από τις περιπτώσεις της έρευνας ήταν άνθρωποι με πονοκεφάλους να έχουν πεπειστεί πως έχουν όγκο στον εγκέφαλο και άλλοι με πόνους στο στήθος να νομίζουν πως βιώνουν καρδιακή προσβολή. Το σύνδρομο έχει ονομαστεί ‘Cyberchondria’.

MEN 24
Αν σας αρέσει η Μέγκαν Φοξ, κάντε κλικ εδώ .

Μπλογκ – μπλοκ
Οι κινεζικές αρχές εμπόδισαν Κινέζο μπλόγκερ να παρευρεθεί στη Γερμανία στην 5η ετήσια απονομή των βραβείων BOB. Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα με την αιτιολογία πως θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο στην κρατική ασφάλεια…
Ο Shuguang Zhou είναι διάσημος και καταξιωμένος δημοσιογράφος στην Κίνα και στο μπλογκ του συνήθως γράφει για κοινωνικές αδικίες που στα παραδοσιακά ΜΜΕ δεν αναφέρονται ποτέ.

Nitro
Τις 60.000 φύλλα έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου ως στόχο της Real News με τον οποίο θα είναι ευχαριστημένος. Ο εκδότης-δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην ημερήσια εκπομπή του στο Nitro Radio. Πάντως, του πάει το “χαλαρό” του Χατζηνικολάου. Και χιούμορ βγάζει και καθημερινό λεξιλόγιο χρησιμοποιεί και πιάνει θεματολογία που απασχολεί τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Πάντως εμείς θυμόμαστε κάτι για 150 χιλ. φύλλα, ως στόχο.

BOB’s
Δείτε εδώ τους νικητές.

SPORT 24

Δεν θυμόμαστε ποτέ ξανά, οι 8 από τις 10 ειδήσεις του τοπ-10 του SPORT 24, να είναι για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό (ώρα 17.00).

Φωτό της ημέρας
Ίσως από τα λίγα καλά που έχει κάνει ο Τζόρτζ Μπους στα 8 χρόνια προεδρίας του στο Λευκό Οίκο. Έχει “σώσει” ισάριθμες γαλοπούλες από σφάξιμο για τη γιορτή Thanksgiving. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Pumpkin, αυτή που πήρε φέτος την αμνηστία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα