Μπάλα και Τσαντίρι

default image

Στα 13 πρώτα προγράμματα του τοπ-20 του Οκτωβρίου βλέπουμε αποκλειστικά ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μόνο ο Λάκης ανταγωνίζεται τη στρογγυλή θεά

Οκτώβριος

Τον περασμένο μήνα το πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση ήταν το Β’ ημίχρονο του ματς Τουρκία – Ελλάδα, με ποσοστό 58,4%. Στα 13 πρώτα προγράμματα του τοπ-20 του μήνα βλέπουμε μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες (Τουρκία – Ελλάδα, Ρεάλ – Ολυμπιακός, Βέρντερ – Ολυμπιακός) και ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’. Στις υπόλοιπες θέσεις είναι οι σειρές ‘Λατρεμένοι μου γείτονες’, ‘Φάρος’, ‘Γοργόνες’, ‘Παρά Πέντε’, ‘Κόκκινο δωμάτιο’. 

Περιοδικά
Σχεδόν πάντα έχει να κάνει με τα δώρα και τις προσφορές (όπως και στις κυριακάτικες εφημερίδες). Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι τα Glamour και Cosmopolitan είχαν τον Σεπτέμβριο πωλήσεις 131 χιλ. και 121 χιλ. τεμαχίων αντίστοιχα και τον Οκτώβριο 63 και 80. Πρώτο περιοδικό πάντως τον περασμένο μήνα το Lucky με 81 χιλ. Το Mirror είχε 70 και το Sporty 50. Το ανανεωμένο Free είχε μόλις 26 και σίγουρα έχει δει καλύτερες μέρες (π.χ τον Οκτώβριο του 2005 πούλησε 90).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο καθένας από όποια πλευρά το βλέπει. Η Αυριανή λοιπόν. Τουλάχιστον αυτή στηρίζει από την αρχή κάποιον και δεν το έριξε στις τούμπες όταν άλλαξε το κλίμα.

Επιλογές
Ανατροπή στο MEGA
Αντιπαραθέσεις στον ΑΝΤ1
Persona Grata στον ALPHA
Προσκήνιο στη ΝΕΤ
Κίτρινος Τύπος στο ALTER
Ωραιότατη ταινία στο DVD

ALPHA
Το αυριανό ‘Κουτί της Πανδώρας’, ανοίγει για το ‘Lifestyle της κοκαΐνης’. Της μόδας τα ντραγκς. Και σκληρά και μαλακά.

Στο ραδιόφωνο
Δεν ευδοκίμησε τελικά η συνεργασία του Χρήστου Μιχαηλίδη με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος μετακόμισε από τον Δίεση τον Φεβρουάριο και 9 μήνες μετά τερμάτισε και η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή του για την απομάκρυνσή του.

Τα Νέα
Με τα Νέα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα δίνεται στους αναγνώστες της εφημερίδας ένα λεύκωμα 148 σελ. και ένα CD για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Μπάλα
Από το MEGA θα δούμε την αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Μάλτα, το Σάββατο στις 21.30.

Cheapart
Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 20.00 έχει εγκαίνια η έκθεση Cheapart στα Εξάρχεια. Διαβάστε εδώ   περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι τίμησαν τη μνήμη του Γιασέρ Αραφάτ, στην 3η επέτειο από τότε που απεβίωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα