Μπάλα, Ρούλη ή Λίτσα;

default image

Λάθος μέρα βρήκαν στον ΑΝΤ1 να ξεκινήσουν τα Dr. Ρούλης και Λίτσα.com μιας και το MEGA μεταδίδει τον αγώνα Ελλάδα - Λουξεμβούργο στις 21.00

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα . Γράφονται 100 εκατ. συνταγές το χρόνο. Αρρώστια!

Ντροπής πράγματα

Οι διεστραμμένοι του Χόλιγουντ.

STAR

Μας διέφυγε η ανανέωση του Αιμίλιου:
‘Ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει μακρά θητεία στο Star από 1/2/1997 μέχρι 25/2/2000. Στη συνέχεια μια ανάπαυλα στο Mega και μετά πάλι από 1/5/2004 μέχρι… το 2014. Ο δημοφιλής, ιδίως στα δυναμικά κοινά, άνκορμαν του Star και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 + 2 χρόνια’.

TV

Λάθος μέρα βρήκαν στον ΑΝΤ1 να ξεκινήσουν τα Dr. Ρούλης (21.00) και Λίτσα.com (22.00) μιας και σήμερα Τετάρτη το MEGA μεταδίδει τον αγώνα Ελλάδα – Λουξεμβούργο στις 21.00.

Μπάλα

Ποσοστό 36,5% έκανε το παιχνίδι της Εθνικής με τη Λετονία το Σάββατο, με περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Για να δούμε και σήμερα με το Λουξεμβούργο.

Σινεμά

Τα post apocalyptic φιλμ είναι από τα καλύτερα μας είδη. Μετά το Mad Max δεν έχει γυριστεί κάτι τόσο καλό, το The Book of Eli πάντως μοιάζει υποσχόμενο. Δείτε το τρέιλερ (μπόνους η Mila Kunis).

Σκάι

Αύριο Πέμπτη στις 21.00 θα προβληθεί από την τηλεόραση του Σκάι το περίφημο ντοκιμαντέρ Home (μπορείτε βέβαια να το δείτε και εδώ ότι ώρα θέλετε). Θα ακολουθήσει διάλογος στο στούντιο του σταθμού, για το Περιβάλλον.

Φωτογραφίες

Οι γνωστές Awkward Family Photos , 100 χρόνια πριν .

Τηλεθέαση

Και αυτή η Tρίτη (όπως και η προηγούμενη) δεν ήταν μέρα ALPHA όπως ήταν στην περασμένη τηλεοπτική σεζόν όταν προβαλλόταν το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Το MEGA κέρδισε και χθες το στοίχημα της τηλεθέασης με τις απογευματινές σειρές του και τερμάτισε πρώτο με συνολικό ποσοστό 20,1%. Ο ALPHA ακολούθησε με 19,9%.

nova

Η νέα διαφήμιση της nova.

Χίτσκοκ

Εναλλακτικά πόστερ των ταινιών του.

Στο Νησί

Σύμφωνα με έρευνα στη Μ. Βρετανία, το 75% των νέων (16-24) δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το ίντερνετ.

Evening Standard

Ενώ η τάση τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την περυσινή οικονομική κρίση και ειδικά από μεγιστάνες του Τύπου, είναι τα σάιτ να αρχίσουν να χρεώνουν τους χρήστες τους, ο Ρώσος μεγιστάνας Αλεξάντερ Λεμέντεβ, ιδιοκτήτης της London’s Evening Standard, αποφάσισε να προσφέρει την εφημερίδα του δωρεάν.

Από τη Δευτέρα λοιπόν, στα κιόσκια αναγράφεται ‘Pick up your free copy of the Standard here’ και όλη η αγορά περιμένει να δει τι θα γίνει με το ρίσκο που πήρε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και πρώην πράκτορας της KGB, ο οποίος πιστεύει πως το μοντέλο που εφαρμόζει θα βγάλει τα έξοδα του από την αύξηση των διαφημιστικών εσόδων στην εφημερίδα.

Η London’s Evening Standard είναι μια καθημερινή εφημερίδα, έχει 180 χρόνια ιστορίας και είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που προσφέρεται δωρεάν.

Φωτό της ημέρας
Βρες τη σαύρα .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα