Μπάλα χωρίς Arcade Fire

default image

Ολυμπιακός και Άρης σφραγίζουν απόψε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Οι αγώνες Άρης-Γιαγκελόνια (21.00. Novasports 1) και Μακάμπι-Ολυμπιακός (21.00, Conn-X). Να δούμε!

Mπάλα
Ολυμπιακός και Άρης σφραγίζουν απόψε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Οι αγώνες Άρης-Γιαγκελόνια (21.00. Novasports 1) και Μακάμπι-Ολυμπιακός (21.00, Conn-X). Να δούμε!

Arcade Fire
Σε περίπου έξι ώρες θα ξεκινήσει η συναυλία του καναδικού συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη η οποία θα μετοδοθεί live από το You Tube. Δυστυχώς εμείς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τη δούμε. Όσοι ζείτε στο εξωτερικό ίσως να έχετε καλύτερη τύχη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Mακεδονία . Με κεντρικό θέμα τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Δεν το βλέπεις συχνά. Ελεύθερος Τύπος και Απογευματινή είχαν (σχεδόν) την ίδια έμπνευση.

Google Wave
Τίτλοι τέλους σε μία ακόμα απόπειρα που δεν έπιασε.

Twitter
Ένας τύπος πέρασε 24 ώρες στο γυμναστήριο και κατέγραψε τα πάντα.

The Twilight Saga
Το β’ μέρος της ταινίας “Breaking Down” θα προβληθεί στις 16 Νοεμβρίου του 2012 σχεδόν ένα χρόνο μετά το α’ μέρος σύμφωνα με το variety. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στο Βανκούβερ.

Vintage
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πραγματοποίησε γκεστ εμφάνιση στο “Muppet Show” στην εποχή που βρισκόταν ακόμα στα ντουζένια του. Μέχρι και τραγούδι είπε ο “Σλάι”.

Όπρα
Η τέως ισχυρότερη γυναίκα στη showbiz (την “έφαγε” η Αντζελίνα Τζολί) ως γνωστόν θα εγκαταλείψει την εκπομπή που την έκανε ζάμπλουτη του χρόνου για να ανοίξει το δικό της κανάλι, προετοίμασε τους αφοσιωμένους θαυμαστές της με ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Να μας αποχαιρετούσαν και ορισμένοι δικοί μας καλά θα ήταν, δεν πειράζει και χωρίς βίντεο.

Star
Ξεκίνησε ήδη (16.15) η προβολή του β’ κύκλου της δημοφιλούς νεανικής σειράς “Gossip Girl” . Στις Hνωμένες Πολιτείες η σειρά ετοιμάζεται για τον 4ο κύκλο.

Φωτό της ημέρας
Σύνθεση στο Grand Central φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από πινέστες και post-it.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα