Μπάστα λίγο ρε παιδί μου

default image

copy_iphone_b.jpg Ευτυχισμένοι Μαζί

Έτσι θα ονομάζεται μία από τις νέες σειρές του Mega την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Λέχου και Γιάννης Μπέζος.

Body of Lies

Μια σίγουρη επιτυχία είναι στα σκαριά. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει τους Ράσελ Κρόου και Λιονάρντο Ντι Κάπριο σε μια περιπέτεια που θέμα της είναι ο εντοπισμός ενός αρχηγού της Αλ Καΐντα.

ΑΝΤ1

Το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 για τα Σαββατοκύριακα, ‘Καλομελέτα και έρχεται’ και η Σοφία Αλιμπέρτη αποχαιρετούν το κοινό τους για φέτος, αυτό το Σαββατοκύριακο.

ALPHA

Τις Κυριακές του Ιουλίου, ο Alpha θα παίξει 3 ταινίες της Βουγιουκλάκη. Θα προβληθούν, η ‘Αλίκη στο Ναυτικό’ στις 8/7, το ‘Αχ αυτή η γυναίκα μου’ στις 15 και το ‘Χτυποκάρδια στα θρανία’ στις 22.

Δόντι Μαθουσάλα

Ισπανοί παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν ένα δόντι, του οποίου η ηλικία υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο χρόνια. Πρόκειται για το αρχαιότερο απολίθωμα ανθρώπων που έχει βρεθεί. Αυτά είναι.

Planet of the Lady

Η Γιάννα Αγγελοπούλου όντως απέκτησε τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά το θέμα είναι τι ακριβώς θα τον κάνει και κυρίως με ποιους θα τον στελεχώσει. Σίγουρα όχι με… Ισπανούς, όπως τον Ελεύθερο Τύπο.

Η ζέστη χτυπάει (και) τις εφημερίδες

Στο διάστημα 18/6-24/6 οι πωλήσεις των εφημερίδων παρουσίασαν κάμψη του 2.1%. Οι Κυριακάτικες είχαν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό (4.6%). Οι μόνες που κρατιούνται όρθιες είναι οι αθλητικές. Δώσε μεταγραφές στο λαό.

Μπάστα λίγο ρε παιδί μου

Το περιοδικό Nitro κυκλοφόρησε με ένα εξώφυλλο (της Σάσα Μπάστα) που θα συζητηθεί και μια φωτογράφηση (της ίδιας) εντός του τεύχους, που θα χειροκροτηθεί.

Η φωτό της ημέρας
Στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης ήταν εκατοντάδες αυτοί που περίμεναν μέρες και βράδια για να αγοράσουν ένα iPhone. Ο κύριος ήταν από τους πρώτους. Γι’ αυτό και χαίρεται. Πολύ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα