Big in Japan: Ριάλιτι ή Παιχνίδι;

default image

Η πρώτη εκπομπή του "Big in Japan" ήταν μια μικρή απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιήσαμε το μεγάλο μέγεθος του ριάλιτι παράγοντα

Όσκαρ

Παίξτε σε αυτό
εδώ το βίντεο του YouTube ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι με θέμα τα Όσκαρ. Ακολούθως όσοι δεν έχετε πάρει μέρος στο διαγωνισμό μας κάντε κλικ
εδώ .

Super Bowl
Το αποτέλεσμα θα το μάθατε . Δείτε εδώ και τις καλύτερες διαφημίσεις.

Google
Μια συμβουλής ζωής. Γκούγκλαρέ το πριν ρωτήσεις.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Πολίτης-Γήπεδο . Αλωνίζει και μαγεύει.

Big in Japan
Συμπαθητική όπως πάντα η Καλομοίρα, ενώ και το παιχνίδι φαίνεται πως θα έχει πλάκα (τουλάχιστον για αυτούς που τους αρέσουν οι τούμπες). Η πρώτη εκπομπή πάντως ήταν μια μικρή απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιήσαμε το μεγάλο μέγεθος του ριάλιτι παράγοντα. Όσο αφορά την τηλεθέαση, έκανε 22,9% και ήταν το πρώτο πρόγραμμα της Κυριακής.

Ανθρώπινο λάθος
Εκεί το απέδωσε η Google . Για μια ώρα όποιο αποτέλεσμα και να παρουσιαζόταν σε έρευνα που έκανες στη μηχανή αναζήτησης της Google, σου έγραφε πως ‘Αυτό το σάιτ μπορεί να βλάψει το PC σου’. Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

ΑΝΤ1
Πολύ καλή η διαφημιστική καμπάνια του ΑΝΤ1 για τα δικαιώματα της Α1 μπάσκετ. Ειδικά αυτό με τους Μπατίστ, Τσίλντρες (και ας τον γράφουν Τσίλντερς στο σάιτ τους).

ALPHA
Άλλαξε ο μήνας και άρχισε να έρχονται τα Δ.Τ με τις πρωτιές για τον Ιανουάριο. Η καλύτερη παρουσιάστρια πρωινάδικου (ότι σημαίνει αυτό), Ελένη Μενεγάκη και το ‘Καφές με την Ελένη’ τερμάτισαν πρώτοι λοιπόν τον Ιανουάριο, με ποσοστό τηλεθέασης 21,8%. Ακολούθησαν ‘Όμορφος κόσμος το πρωί’ με 18,2%, ‘Πρωινός καφές’ με 10,7%, ‘Η Ελλάδα παίζει’ με 8,8%.

STAR
Στις 02.15 ξεκινά ο 2ος κύκλος της σειράς Dead Zone . Και να θες να το δεις, επαναλαμβάνουμε πως παίζεται στις 02.15.

Metro
Η διάσημη free-press, Metro, βγαίνει σε 18 χώρες παγκοσμίως. Δυστυχώς πριν τρεις μέρες το νούμερο έγινε 17 μια και αποφασίστηκε να κλείσει η ισπανική έκδοση λόγω χαμηλών διαφημιστικών εσόδων. Ήταν η 5η σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα της χώρας και διαβαζόταν από 1,8 εκατ. ανθρώπους τη μέρα.

Φωτό της ημέρας
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο διάλειμμα του Super Bowl.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα