BLP, Πήγασος & Mentalist

default image

Ελπίζω να μην έχετε αμελήσει να συμμετάσχετε στον ετήσιο διαγωνισμό της στήλης για τα χρυσά αγαλματίδια; Ψηφίζουμε εδώ. H απονομή στις 27 του μήνα

Super Bowl XLV
Αν δεν ξενυχτήσατε σαν άλλους 111.000.000 τηλεθέατες, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το halftime show των Black Eyes Peas. Αν δεν σας αρέσουν τα τραγούδια των BLP, πηγαίντε στο 3:17.

Όσκαρ 2011
Ελπίζω να μην έχετε αμελήσει να συμμετάσχετε στον ετήσιο διαγωνισμό της στήλης για τα χρυσά αγαλματίδια; Ψηφίζουμε εδώ . H απονομή στις 27 του μήνα,

Πήγασος
Αστείο που κυκλοφορεί στο κτίριο: “Το αφεντικό θέλει να νιώσουμε τι περνάει. Μειώθηκαν τα έσοδα του από τα διόδια, για αυτό και μειώνει τους μισθούς μας”. Τυχαία η χρονική συγκυρία ή πιέζει για κάτι άλλο;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal του Πήγασου. Bγείτε και ξαναδείξτε τα.

Kυριακάτικες
Πλούταρχος και Αλ Μπάνο (ή Μπάνο) νίκησαν τον Μάνο Χατζηδάκι. 152.000 φύλλα για το “Πρώτο Θέμα” έναντι 126.000 για την “Καθημερινή”. Ακολούθησαν “Ελευθεροτυπία” (με περιοδικό μαγειρικής) και “Έθνος” με 108.000.

Κυριακάτικες 2
Δηλαδή το αγόρι της Ζέτας θα νικήσει τον Μίκη Θεοδωράκη την ερχόμενη Κυριακή (13/2);

Tραγουδάκι
Ο άνθρωπος που τραγούδησε για τη μοναξιά (the loner & walking by myself) τώρα θα μπορέσει να ανέβει το λόφο και να δει τι βρίσκεται πέρα μακριά, όπως τραγουδούσε .

ΑΝΤ1
H Χριστίνα Παππά, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ορθούλα Παπαδάκου είναι ορισμένες από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι “Απεγνωσμένες Νοικοκυρές”. Θα έχει και ο Alpha αντίστοιχο σόου.

Star
Απόψε (23.45) το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “ The Mentalist “.

Tαινία
Άλλη επιλογή είναι και η ταινία “ Tickets ” τα μεσάνυχτα στην ΕΤ1. Ελπίζουμε η κρατική να μην αποφασίσει να αλλάξει ξανά το πρόγραμμα της την τελευταία στιγμή.

Κίνα
Οι προετοιμασίες και η υποδοχή της νέας χρονιάς.

Φωτό της ημέρας
Στο Κόουλι της Αυστραλίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα