Μπομπ, Πόπη και Αρβύλα

default image

Από τις 3 Σεπτεμβρίου το κανάλι για παιδιά, Nickelodeon, θα εκπέμπει στη χώρα μας (όχι βέβαια πανελλαδικά). Τα σουξέ του σταθμού είναι οι Μπομπ Σφουγγαράκης, Ντόρα η Εξευρευνήτρια και Πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης.

Κυριακάτικες
Το Βήμα τερμάτισε πρώτο την περασμένη εβδομάδα με 137 χιλ. φύλλα, στις 132 χιλ. το Πρώτο Θέμα. Οι υπόλοιποι έλαβαν, Ελευθεροτυπία 118, Έθνος 93, Καθημερινή 78, Real news 73, Ελεύθερος Τύπος 30, Espresso 24 (χαμηλά για καλοκαίρι) και Veto μόλις 20 χιλ.

Φωτογραφίες
Όταν οι άστεγοι ζητούν ψιλά με χιούμορ .

Τηλεθέαση
Έπεσε από την κορυφή ο ΑΝΤ1 (17,1%) την εβδομάδα 9 με 15 Αυγούστου. Το MEGA με 17,5% ήταν πρώτο, με το STAR (11,1%) να βρίσκεται στην 3η θέση. Ακόμα, 9,5% για τη ΝΕΤ, 8,9% για τον Alpha, 7,5% για το ALTER. Στο 5,6% ο ΣΚΑΪ που τα έχει πάει πολύ καλά το καλοκαίρι, 5,4% για την ΕΤ3 και 4,3% για την ΕΤ1. Γενικά όλοι οι “μικροί” έχουν υψηλότερα νούμερα από αυτά που διατηρούν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Καθημερινή  και Μπούμερανγκ η υψηλή φορολογία.
Χαίρω πολύ.

Διαφήμιση
Είκοσι σποτ από Ασία. Από άλλο πλανήτη.

Nickelodeon
Από τις 3 Σεπτεμβρίου το κανάλι για παιδιά, Nickelodeon , θα εκπέμπει στη χώρα μας (όχι βέβαια πανελλαδικά). Τα σουξέ του σταθμού είναι οι Μπομπ Σφουγγαράκης, Ντόρα η Εξευρευνήτρια και Πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης. Και τα 3 αυτά παίζονται και από το STAR τα σαββατοκύριακα.

Σκάι
Αύριο Δευτέρα στις 10.00 το πρωί (και μέχρι τις 13.00), η Πόπη Τσαπανίδου και η εκπομπή ‘Σκάι Τώρα’ επιστρέφουν. 

Γυναίκες
Σκληρές ηρωίδες κινηματογραφικών ταινιών που θα ήθελες να πέσεις στα χέρια τους (εξαιρείται βέβαια η Σιγκούρνι Γουΐβερ). 

ΑΝΤ1
Επιστρέφει και το Ράδιο Αρβύλα, άγνωστο πότε ακριβώς και μας ζητά να φτιάξουμε εμείς το τρέιλερ της εκπομπής.
Κρίση, τι να κάνεις.

Treasure Link
Μπορούμε να βγούμε ραντεβού; Είναι μπερδεμένο .

Φωτό της ημέρας
Η Elaine Davidson έχει πάνω 6.725 σκουλαρίκια στο σώμα της. Πριν 10 χρόνια είχε μόλις 462.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα