Μπορεί να φαίνεται ως ένα ακόμη καλοφτιαγμένο γκράφιτι, αλλά δεν είναι. Μπορείς να μαντέψεις τι το ιδιαίτερο έχει;

default image

Έχουμε δει κατά καιρούς εξαιρετικά δείγματα γραφής από ανθρώπους και καλλιτέχνες της επονομαζόμενης street art. Η Gigi Rodgers όμως ανακάλυψε ένα τρόπο να κάνει τα grafiti πιο ζωντανά από ποτέ... (pics)

Είναι φορές που τα καλλιτεχνήματα σε τοίχους της πόλεις μπορούν να συνεπάρουν και τον πιο καχύποπτο για τους εκπροσώπους της street art. Ζωντανά μοτίβα, εντυπωσιακά σχέδια και σκίτσα σε μνημειώδη μεγέθη και με εντυπωσιακό βάθος και αληθοφάνεια. Η Gigi Rodgers όμως πήγε την τέχνη αυτή των δρόμων ένα βήμα πιο μακριά. Βλέπετε η καλλιτέχνης αυτή, εκτός από το μοτίβο, το background, βάφεται και η ίδια με ακρυλικά χρώματα και γίνεται μέρος του έργου.

Ναι, στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, η Rodgers είναι στην πραγματικότητα εκεί και όχι ένα είδωλό της. Έχει όμως “ενσωματωθεί” τόσο αριστοτεχνικά στην εικόνα που μοιάζει να παίρνει δύο διαστάσεις και να γίνεται ένα με το grafiti.

Χρειάζονται ώρες και υπομονή για την νεαρή καλλιτέχνη να βάψει το σώμα της με ακρυλικά χρώματα

Εκείνο που είναι ιδιαίτερα δύσκολο είναι να φορέσει τα βαμμένα και έτσι δύσκαμπτα ρούχα που βάφει.

Για την ακρίβεια η Rodgers παρομοιάζει τη διαδικασία με την προετοιμασία ενός ιππότη που προσπαθεί να βάλει την πανοπλία του.

Ονομάζει το έργο της “Κόσμοι” και σκοπεύει να συνεχίσει να ανεβάζει παρόμοιες φωτογραφίες και στο μέλλον στο punkhaos.com

Πηγή: Viralnova

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα