Μπράβο Παναγιώτη!

default image

Σας λέγαμε και πριν λίγες μέρες για τον “δικό μας” Παναγιώτη Δαλαταριώφ και το διαγωνισμό που έπαιρνε μέρος. Ε, λοιπόν κέρδισε!

Οντισιόν
Η Σάρον Στόουν ήταν ακόμα καλύτερη όταν διεκδικούσε το ρόλο στο “Βασικό Ένστικτο”.  Μπράβο της γιατί απαντούσε σε αυτή τη γελοία φωνή και δεν την έπιασαν τα γέλια. Ο Μάρλον Μπράντο θα ήταν καλός “επαναστάτης χωρίς αιτία”.

ΔιαστημοTwitter
Η θέα της Γης μας από ψηλά. Από πάρααααα πολύ ψηλά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Match αφήνει υπονοούμενα! Οι απαιτήσεις της “Σεχραζάτ” μονοπώλησαν δε το πρωτοσέλιδο της Espresso . Γουρλώσαμε και εμείς τα μάτια. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε Σπορ του Βορρά.

Μεγάλη Διάκριση
Σας λέγαμε και πριν λίγες μέρες για τον “δικό μας” Παναγιώτη Δαλαταριώφ και το διαγωνισμό που έπαιρνε μέρος. Ε, λοιπόν κέρδισε! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες.
Τιμή μας που τον έχουμε στην ομάδα μας.

Πακέτο
Αφαιρέσαμε το ρήμα “έχεις” γιατί θα είναι δύσκολος χειμώνας για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αν αληθεύει ότι την έβαλαν απέναντι από το “Νησί”. Το Mega θα έχει περισσότερο κλάμα φέτος.

Boardwalk Empire
Το πρώτο “αναγνωριστικό” επεισόδιο της σειράς μου άρεσε. Αν και θα δυσκολευτώ να συνηθίσω τη φάτσα του Στιβ Μπουσέμι να πρωταγωνιστεί. O Mάρτιν Σκορτσέζε σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω αν θα κάνει το ίδιο και στη συνέχεια. Νομίζω πως όχι, οπότε προλάβετε.

Καρτ ποστάλ
Δεν είναι τυχαίο που πολλές υπερπαραγωγές γυρίζονται στη Νέα Ζηλανδία. Υπέροχα τοπία .

Γαβ γαβ
Animal loving video clip. Η μουσική ίσως να μην ακούγεται ευχάριστα, αλλά οι πρωταγωνιστές θα σας αποζημιώσουν.

Φωτογραφία της ημέρας
Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα. Η συγκεκριμένη φωτό μας ταξιδεύει στον  Καναδά .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα