Μπράβο (πανάκριβη) Αθήνα

default image

Στην 29η θέση (από την 59η)των πιο ακριβών πόλεων του κόσμου η Αθήνα. Τελειώνει το Παρα Πέντε και το (τρομερό)"Μαζί σου" την άλλη Δευτέρα

Κόστος ζωής
Η ακριβότερη πόλη για ένα ξένο, έναν επισκέπτη, σύμφωνα με την Mercer Human Resource Consulting, είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Μόσχα! Ακολουθούν Λονδίνο, Σεούλ, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ. Η Ελλάδα είναι στην 29η θέση, από την 59η που ήταν πέρυσι. Δείτε εδώ την πλήρη μελέτη.

Radio
Το πρωί στο αυτοκίνητο, τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα. Την καλύτερη παρέα μας την κρατάνε οι Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Μίνα Μπιράκου, Μαριλού Ρεπαπή από το Nitro Radio και οι Βάσω Λούκα και Τάκης Τρακουσέλλης του Galaxy.

Διεθνής Αμνηστία
Η υπογραφή μας μετράει. Δείτε εδώ το καταπληκτικό βίντεο.

Στο Πάρα Πέντε

Δύο χρόνια και 49 επεισόδια μετά, ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ (18/6) η δημοφιλής σειρά του MEGA. Μια σειρά που ανέδειξε τον Γιώργο Καπουτζίδη ως σεναριογράφο και όλους τους υπόλοιπους ως ηθοποιούς, γιατί κακά τα ψέματα ότι και αν είχαν κάνει πιο πριν στην καριέρα τους, το ‘Παρά Πέντε’ είναι αυτό που ανέβασε το κασέ και τη φήμη τους. Παρά τη γκρίνια για τις επαναλήψεις ήταν μια πολύ καλή σειρά για τα εγχώρια δεδομένα και την ευχαριστηθήκαμε όσο καμία άλλη τα τελευταία 2 χρόνια. Εύγε.

Μαζί σου
Λόγω της μεγάλης διάρκειας του τελευταίου επεισοδίου του Παρά Πέντε και της Ανατροπής αμέσως μετά με το καστ της σειράς του Καπουτζίδη, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ‘Μαζί σου’ αναβάλλεται για τις 25 του μήνα.

Ελλάδα έχεις ταλέντο
Ο νικητής του ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’ (ΑΝΤ1), ήταν ο μικρός τραγουδιστής Χρήστος Ζαχαρόπουλος. Πάντως θεωρούμε πως η Ελλάδα είναι καλυμμένη πλέον από ταλέντα και δεν χρειάζεται να ψάξουμε για νέα του χρόνου.

So you think you can dance
Αύριο στις 22.00 ολοκληρώνεται και το σόου του MEGA με την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή. Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πως το επίπεδο των χορευτών, ειδικά προς το τέλος, ήταν πολύ υψηλό. Είναι παραπάνω από σίγουρο πως θα υπάρξει σίκουελ.

Λέμε να δούμε
Assault on precinct 13. Το αυθεντικό του Τζον Κάρπεντερ. Τετάρτη στις 22.00, στη ΝΕΤ.

MEGA
Την Τετάρτη ολοκληρώνονται 3 σειρές του Mega. Στις 21.00 η ‘Μαρία η άσχημη’, στις 21.50 το ‘Ήρθε και έδεσε’ και στις 22.50 το ‘S1ngles’. Η πρώτη και η τρίτη θα επανέλθουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Βέρα στο δεξί
Κυριακή ξεκίνησε, Κυριακή τελειώνει. Η ‘Βέρα στο δεξί’ φτάνει μετά από 3 χρόνια και 623 επεισόδια, στο τέλος της. Την 1η Ιουλίου στις 21.00.

Τύχη Βουνό
Σήμερα στις 21.00 κλείνει τον κύκλο της και η σειρά του ΑΝΤ1, ‘Τύχη Βουνό’.

Βιβλίο
Ο Barry Cunningham, ο εκδότης που πίστεψε στην άσημη τότε J.K. Rowling και τον ήρωά της Harry Potter, φαίνεται πως βρήκε τον διάδοχο του μικρού ήρωα, μια και ο τελευταίος αποσύρεται μετά και το 7ο βιβλίο. O νέος ήρωας ονομάζεται Will Burrows και είναι ένας 14χρονος αρχαιολόγος. Οι συγγραφείς είναι οι Roderick Gordon και Brian Williams και το βιβλίο λέγεται ‘Tunnels’.

Περιοδικό
Για ακόμα μια χρονιά, το περιοδικό People έχρισε τον 37χρονο ηθοποιό Matthew McConaughey ως τον πιο σέξι εργένη του πλανήτη.

ALTER
Η εκπομπή του Alter, ‘Lifestyle’, θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στην παρουσίαση θα παραμείνουν οι Νίκος Παπαδάκης και Νάντια Μπουλέ.

Φωτό της ημέρας
Τη δεκαετία του ‘70 τους φάνηκε για καλή ιδέα. Έριξαν 700.000 παλιά λάστιχα στη θάλασσα της Florida των ΗΠΑ, για να δημιουργήσουν μια τεχνητή ξέρα, ένας θεός ξέρει γιατί. Τώρα καθαρίζουν.

Υ.Γ.
Ξύλο σε αλβανούς από αστυνομικούς, ξύλο σε μέλος ξένου συγκροτήματος (Underworld;) από κουκουλοφόρους. Εκτός από large (βλ. 29η θέση), είμαστε και φιλόξενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα