Μπράβο σε ΑΝΤ1 για F1

default image

Για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix ο ΑΝΤ1 εξέπληξε ευχάριστα τους τηλεθεατές με τα παράθυρα απευθείας μετάδοσης του αγώνα στη διάρκεια των διαφημίσεων

F1


Για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 εξέπληξαν ευχάριστα τους τηλεθεατές της Formula 1 με τα παράθυρα της απευθείας μετάδοσης του αγώνα κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων. Η συγκεκριμένη καινοτομία εφαρμόστηκε φέτος στην Ελλάδα αν και στο εξωτερικό είναι πραγματικότητα εδώ και χρόνια. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Επίσης, στα θετικά της τηλεοπτικής κάλυψης και το γράφημα του KERS που δείχνει πότε το χρησιμοποιούν οι πιλότοι (σ.σ:κίτρινο χρώμα) και πόση ενέργεια έχει απομείνει (σ.σ: πορτοκαλί χρώμα). 

SPORT 24
Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Εντίνιο στο SPORT 24 (και βίντεο).

MSN
Το νέο πόρταλ της Microsoft, msn.gr, ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Απριλίου. Το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Βίντεο
Μπράβο ρε Ράνια . Και ωραία είσαι και σωστά τα λες.

Social
Σύμφωνα με έρευνα στην Αυστραλία, οι χρήστες του διαδικτύου που επισκέπτονται και ξοδεύουν χρόνο στα Twitter, Facebook, YouTube κλπ., ενώ ώρα εργασίας, είναι κατά 9% πιο αποδοτικοί στην δουλειά τους. Είναι καλό να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου με κάτι εξωεργασικό, θα βοηθήσει κατόπιν στην αυτοσυγκέντρωσή σου. Φτάνει βέβαια να μην το παρακάνει κανείς.

Twitter
Διαβάστε εδώ  μια ωραία ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Ντεμί Μουρ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή . Εκτός συναγωνισμού.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή οι αναγνώστες έδωσαν ένα μήνυμα στους εκδότες. Δεν εξαγοράζονται (τουλάχιστον πολλοί από αυτούς). Σχεδόν όλες οι κυριακάτικες σημείωσαν πτώση εκτός της Ελευθεροτυπίας που χωρίς καμιά προσφορά της προκοπής ανέβασε την κυκλοφορία της 25%. Αυτοκίνητα και μετρητά δεν προσέλκυσαν νέους αναγνώστες και έτσι είχαμε τα εξής: Πρώτο Θέμα με 192 χιλ. φύλλα και πτώση 9%, Ελευθεροτυπία με 176, Βήμα με 174 και πτώση 15%, Καθημερινή με 156 και πτώση 2%, Έθνος με 119 και πτώση 7%, Real News με 115 και πτώση 8%. Ο Ελεύθερος Τύπος και τα δεκαχίλιαρα δεν συγκίνησαν κανένα και από τις 62 χιλ. φύλλα πήγε στις 66, όταν απλά με CD και DVD πριν λίγο καιρό πουλούσε μέχρι και 100 χιλ. Ακόμα και η Espresso με την πόρσε κατέγραψε πτώση 42% και είχε μόλις 21 χιλ. φύλλα.
Ας κόψουν λοιπόν οι εφημερίδες τα έξοδα σε δωράκια και ας εστιάσουν στο περιεχόμενό της ύλης τους.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 23-29 Μαρτίου το MEGA ανέβασε άλλο λίγο τα νούμερα του και με 20,8% ήταν, όπως κάθε εβδομάδα, άλλωστε στην κορυφή. Στη 2η θέση ο ΑΝΤ1 με 14,1% και στην 3η ο ALPHA με μόλις 12,7%. Στο 11,1% το ALTER, στο 10,8% το STAR. NET και ΣΚΑΪ είχαν 7,7% και 4,4% αντίστοιχα.

iPhone

Οι εφαρμογές του App Store είναι πλέον πάνω από 30.000 και στο επίσημο σάιτ έχουν βαρεθεί να αλλάζουν τον αριθμό. Το νούμερο αυτό έχει δημιουργηθεί σε λιγότερο από 9 μήνες, ενώ αναμένεται να γίνει 50.000 τον Ιούλιο που κλείνει ένας χρόνος. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τις 30 χιλ. εφαρμογές οι 10 είναι παιχνιδάκια, ενώ δωρεάν είναι οι 7 χιλ. Για να αγοράσει κανείς όλες τις εφαρμογές θέλει 80 χιλ. δολάρια!

Μπάσκετ

Τώρα που οι τελικοί τέλειωσαν, οι ελληνικές ομάδες πέρασαν στο Final-4, είναι μαι καλή ευκαιρία να σας πούμε μια ιστορία που μας τιμά πολύ για τη δουλειά μας, ειδικά τον δημοσιογράφο Στέφανο Τριαντάφυλλο. Ο δημοσιογράφος του SPORT 24 έκανε ανάλυση για τους αγώνες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Σιένα και Ρεάλ αντίστοιχα πριν αυτοί ξεκινήσουν και το άρθρο του ήταν κεντρικό στο σάιτ στις 24 Μαρτίου. Ο προπονητής της Ρεάλ Μ., Χοάν Πλάθα, λίγο πριν την έναρξη της σειράς των αγώνων ζήτησε όλα τα δημοσιεύματα εφημερίδων και σάιτ στην Ελλάδα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ, σε συζήτηση έξω από τα αποδυτήρια της Ρεάλ, ο υπεύθυνος Τύπου των μπλάνκος μας μετέφερε μεταξύ άλλων, τα συγχαρητήρια του προπονητή των Ισπανών για το καταπληκτικό – όπως το αποκάλεσε – κείμενο του Στέφανου. «Ο Πλάθα ενθουσιάστηκε από την ακρίβεια και τις γνώσεις του συντάκτη σας και πρόσθεσε αστειευόμενος ότι ελπίζει να μην το έχει διαβάσει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αφού αποτελεί την καλύτερη κατασκοπεία για την ομάδα του», ήταν τα λόγια του Χόρχε Πέρεθ.
Ίσως τελικά το διάβασε και ο Γιαννάκης.

Φωτό της ημέρας
Καλό!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα