Μπριζόλα ή μπριτζόλα;

default image

Δεν γίνεται να έχει το Alter εκπομπή με ονομασία ‘Τέχνη και Πολιτισμός’. Είναι σαν να έχει το STAR ελληνική σειρά. Σαν να έχει το Πρίσμα ριάλιτι. Δεν κολλάει

Νόστιμο
Δέησε και είδαμε το Master Chef του MEGA χθες το βράδυ. Επηρεαστήκαμε τόσο που μετά κάναμε στο σπίτι σχόλια τύπου ‘Είσαι καλά προετοιμασμένη;’, ‘Οι φακές είναι καλά πλυμένες και βρασμένες;’, ‘Η σαλάτα έχει αλατιστεί με φρεσκοκομμένο αλάτι;’.
Το πρώτο θετικό είναι πως η Μανωλίδου έχει μικρό ρόλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, και δεν πνίγει την εκπομπή. Το δεύτερο είναι πως οι τρεις κριτές/σεφ είναι φοβερές φυσιογνωμίες και ατακαδόροι. Σίγουρα έχει την προσοχή μας και ανυπομονούμε να δούμε και μετά την επιλογή των 50.
Τελικά είναι μπριζόλα ή μπριτζόλα;

ALTER
Δεν γίνεται να έχει το Alter εκπομπή με ονομασία ‘Τέχνη και Πολιτισμός’. Είναι σαν να έχει το STAR ελληνική σειρά. Σαν να έχει το Πρίσμα ριάλιτι. Δεν κολλάει.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Φυτρώνουν φόροι από τα χωράφια λέει η Ελευθεροτυπία . Και από τα αυτιά μας θα φυτρώσουν οι άτιμοι.
Να αναφερθούμε βέβαια και στην ερωτική φωλίτσα στο Κολωνάκι. “Μα καλά που τα πουλάνε αυτά;”

Μαραθώνιος
Διαγωνισμός Μαραθωνίου
Twitter για τα νέα του μαραθωνίου 
Kατηγορία για τον Μαραθώνιο

uMan
Στην αναμονή για το uMan του MEGA. Εδώ το σάιτ. Από αυτά που διαβάζουμε σε αυτό, μάλλον μας τρομάζει η ιδέα να είμαστε εμείς ο Μεγάλος Αδερφός.

Μπάλα
Αιμοδότης η Forthnet αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τα 176 εκατ. που θα δώσει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League μέχρι το 2014 δεν είναι και λίγα. Εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

3 χρόνια Κουρκούτι
Να τον χαιρόμαστε.

Απολύεσαι!
Υπό το πρίσμα του Κ.Κ Μοίρη.
Για το ίδιο θέμα διαβάσαμε άλλο ένα ποστ του πριν λίγες μέρες. Το ένα πιο πικρό από το άλλο. Και τα δύο εξαιρετικά.

ALPHA
Το RTL δεν πουλάει τον ALPHA. Με την ανακοίνωση «Οι φήμες είναι αναληθείς. Δεν υπάρχει αλλαγή στη στρατηγική του RTL όσον αναφορά στον Alpha. Το RTL έχει έρθει στην Ελλάδα για να μείνει στην Ελλάδα.», το RTL απαντά σε αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Βίντεο
Είναι λάθος.

Πρίσμα+
Με νέες εκπομπές το πρόγραμμα του Πρίσμα+. Ο Παραμυθάς (με νέα επεισόδια!), Το Κουτάλι (μαγειρική για παιδιά), Ζωογραφία, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Όλα για τον Κήπο, ταξιδιωτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ.

Χάρτες

Online Communities
Online Communities 2

Το είδαμε στο Twitter
Πάντα.

Σελιδομετρητές
Για πρώτη φορά ο ΙΕ έχει μερίδιο κάτω από το 50% της αγοράς . Σκίζει ο ταχύτατος Chrome.

Treasure Link
This Isn’t Happiness

Φωτό της ημέρας
Από ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα, πριν και μετά την πτώση της προεδρικής σφραγίδας.
‘Εντάξει δεν πειράζει όλοι ξέρετε ποιος είμαι’, αστειεύτηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα