Bruno, Yahoo! και Next Top Model

default image

Στον αέρα το νέο Yahoo! Ιδού 10 λόγοι για να δείτε το Bruno. Όλα τα ριάλιτι έχουν έρθει στην Ελλάδα, έτσι λοιπόν και το Next Top Model

Yahoo!

Στον αέρα το νέο Yahoo!. Ρίξτε μια ματιά
εδώ. Ωραία η νέα σελίδα, μίνιμαλ και μοντέρνα, πάντως δεν τρελαινόμαστε με τη λειτουργία του mouseover στις κατηγορίες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και ψυχραιμία.

Logo
Δείτε εδώ πως άλλαξαν μέσα στο χρόνο τα λογότυπα 20 φημισμένων εταιρειών, όπως η Apple, η Ford, η Microsoft, η BMW.

Warcraft
Το διάσημο παιχνίδι της Blizzard, Warcraft, γίνεται ταινία, μάλιστα σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι. Με το Starcraft 2 ακόμα τίποτα.

Sex
Πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να λες κατά τη διάρκεια.

Bruno
Wassup? Αν δεν έχετε δει το Bruno, μη διαβάστε παρακάτω καθώς μπορεί κάτι που γράφουμε να χαρακτηριστεί ως spoiler.
Είχαμε λοιπόν την τύχη χθες το βράδυ να δούμε σε θερινό σινεμά τη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κοέν, Bruno. Έχει σαφώς πιο χοντροκομμένα αστεία από το Borat, ανδρικά γεννητικά όργανα (αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα), αρκετούς διάσημους (Πόλα Αμπνούλ, Μπόνο, Χάρισον Φορντ κ.α), πολύ γέλιο, ακόμα περισσότερη αμηχανία. Σίγουρα σε πολλούς δεν αρέσει αυτό το στιλ κωμωδίας. Όμως αν κάτσεις και σκεφτείς πόσα πράγματα θίγει, με τον ομολογουμένως δικό του αναρχικό τρόπο, λες μήπως τελικά είναι κοινωνικό δράμα το Bruno.
Εξευτελίζει ή στην καλύτερη σατιρίζει τα μοντέλα, τους βλαχοαμερικάνους, τους θρησκόληπτους, τους πολεμοχαρείς, τα μέντιουμ, τους διάσημους που υιοθετούν παιδιά από την Αφρική, τους διάσημους που κάνουν τραγούδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τους ομοφοβικούς, τους γονείς που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για να κερδίσουν χρήματα, Εβραίους και Παλαιστίνιους, Άραβες τρομοκράτες, τα ζευγάρια που ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους, το τηλεοπτικό κατεστημένο και γενικότερα το ματαιόδοξο star system. Όλα αυτά σε 82 λεπτά.
Πρέπει όταν βλέπεις το Bruno, να δεις και λίγο πιο πέρα από τα practical jokes. Ο Sacha Baron Cohen είναι ο τρομοκράτης της κωμωδίας, είναι ο λευκός Ομπάμα όπως λέει και ο Snoop Dogg.
Αν δεν σας πείσαμε, ιδού 10 λόγοι για να δείτε το Bruno.

ANT1
Όλα τα ριάλιτι του πλανήτη έχουν έρθει στην Ελλάδα, έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να έρθει και το Next Top Model. Στην παρουσίαση θα είναι η Βίκυ Καγιά και τα μοντέλα όλες εσείς που θα πάρετε μέρος.

Απίθανο
Οι Ντέιβιντ Λέτερμαν και Κέβιν Σπέισι μιλάνε για το Twitter.

Μπάλα
Αύριο Πέμπτη στις 20.00, ο επαναληπτικός αγώνας για το Europa League, μεταξύ Λάρισας και Ρέκιαβικ στο novasports1.

Twitter Vs Facebook
Στο Twitter φοβούνται το Facebook και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την κλεμμένα αρχεία (έχουν και άλλους φόβους). Διαβάστε περισσότερα για τους τρόπους άμυνας που σκέφτονται στο Twitter απέναντι σε ενδεχόμενη-αναμενόμενη επίθεση από το Facebook.

Γρήγορο Φαγητό
Fast Food Kills.

Facebook – iPhone
Την εφαρμογή Facebook στο iPhone την έχει το 25% των κατόχων του μαγικού τηλεφώνου. Διαβάστε εδώ για την έκδοση 3.0 που θα βγει.

Φωτό της ημέρας
Ολική Έκλειψη Ηλίου. Ουάου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα