Adele: Διέκοψε τη συναυλία της για να υπερασπιστεί “ενοχλητικό” θαυμαστή – “Αφήστε τον ήσυχο”

Adele: Διέκοψε τη συναυλία της για να υπερασπιστεί “ενοχλητικό” θαυμαστή – “Αφήστε τον ήσυχο”
Adele Joel C Ryan/Invision/AP

Κανείς δεν τα βάζει με την Adele και τους θαυμαστές της, καθώς κατά τη διάρκεια συναυλία της στο Λας Βέγκας η τραγουδίστρια σταμάτησε το live για να υπερασπιστεί έναν νεαρό άνδρα από το κοινό ο οποίος δέχθηκε "πιέσεις" από τους φύλακες να καθίσει στη θέση του.

Μπορεί τα περισσότερα τραγούδια της Adele να μην σε κάνουν να θες να σηκωθείς από τη θέση σου, ωστόσο ένας θαυμαστής της “το έζησε” και με το παραπάνω κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας.

Ο νεαρός θαυμαστής της Βρετανίδας ερμηνεύτριας παρακολούθησε το live το βράδυ του Σαββάτου στο Λας Βέγκας και κατά τη διάρκεια της συναυλίας αισθάνθηκε την ανάγκη να σηκωθεί για να τραγουδήσει με όλη του την ψυχή τις αγαπημένες του μπαλάντες.

Βρήκε όμως απέναντί του τόσο κάποιους από τους θεατές που βρίσκονταν πίσω του, όσο και τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι τον πλησίασαν λέγοντάς του να καθίσει στη θέση του.

Βλέποντας τι συνέβαινε στην αίθουσα, η Adele διέκοψε τη συναυλία της για να επιπλήξει την ασφάλεια του Caesars Palace που “ενοχλούσε” τον νεαρό θεατή.

Σε πλάνα που τράβηξαν άλλοι θεατές, η Adele σταματά την ερμηνεία της στο “Water Under the Bridge” για να ρωτήσει τι συνέβαινε στο πλήθος. Ο θαυμαστής κρατούσε ένα selfie stick, χόρευε και τραγουδούσε ενώ κατέγραφε ολόκληρη την αλληλεπίδραση, την οποία δημοσίευσε αργότερα στο TikTok.

Γιατί τον ενοχλείτε;” ρώτησε την ασφάλεια η Adele και σε αυστηρό τόνο είπε, “μπορείς να τον αφήσεις ήσυχο, σε παρακαλώ; Δεν θα σε ενοχλούν πια, αγάπη μου. Απόλαυσε το show. Άφησέ τον ήσυχο.”

Αμέσως οι άνδρες της ασφάλειας ακολούθησαν τις εντολές της Adele, ενώ στη συνέχεια η ίδια ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της: “Συγγνώμη, παιδιά. Τον ενοχλούσε σε όλη την παράσταση η ασφάλεια και άλλοι άνθρωποι που κάθονταν πίσω του. Είναι εδώ για να διασκεδάσει. Όλοι είστε εδώ για να διασκεδάσετε“, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα