Adriana Lima: Η “πληρωμένη” απάντηση στα σχόλια για το “αγνώριστο πρόσωπό της”

Διαβάζεται σε 2'
Adriana Lima
Η Adriana Lima 2023 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Adriana Lima απάντησε στα επικριτικά σχόλια που τη θέλουν να έχει υποβληθεί σε “λίφτινγκ” δίνοντας την πιο αποστομωτική απάντηση.

Η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τις πασαρέλες, κάθε δημόσια εμφάνιση εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα και να εντυπωσιάζει.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα της διάσημης εταιρείας εσωρούχων, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes” στο Λος Άντζελες και κάποιοι βλέποντάς την στον κόκκινο χαλί επικεντρώθηκαν στο “αλλαγμένο πρόσωπό της“, συμπεραίνοντας μάλιστα πως έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ.

Αρκετοί υπέθεσαν ότι η 42χρονη Λίμα πιθανότατα είχε κάνει κάτι στο πρόσωπό της, καθώς κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι εξακολουθούσε να έχει “σαφές πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές σε σύγκριση με άλλες”.

“Δεν θα είχα ιδέα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο”, έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Όχι μόνο μάτια αλεπούς, αλλά και καινούργια μύτη [sic]”.

Όμως η Αντριάνα Λίμα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της – πορτρέτο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο φυσική από ποτέ, η ίδια έγραψε πως το πρόσωπο της δεν είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων, αλλά είναι “το πρόσωπο μιας κουρασμένης μητέρας μιας έφηβης, δύο προεφήβων, ενός δραστήριου αγοριού, ενός 1χρονου που μαθαίνει να περπατάει και τριών σκύλων… ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας”.

adrianalima
Instagram@adrianalima

Η Λίμα υποδέχθηκε τον ενός έτους γιο της Cyan Lima Lemmers με τον σύντροφό της Andre Lemmers τον Αύγουστο του 2022 μετά από ένα χρόνο σχέσης, ενώ επίσης είναι μητέρα της 14χρονης Valentina, της 10χρονης Sienna, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jarić.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα