Αφέθηκε ελεύθερος ο Τράβις Σκοτ μετά από σύλληψη στο Παρίσι

Διαβάζεται σε 3'
Ο Τράβις Σκοτ (μέση) παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Ο Τράβις Σκοτ (μέση) παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι AP Photo/Mark J. Terrill

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ, που είχε συλληφθεί στο Παρίσι αφότου επιτέθηκε σε φύλακα έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ, που​​ συνελήφθη στο Παρίσι τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/08) μετά από βίαιη σύγκρουση με έναν φύλακα έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο George V, που βρίσκεται δίπλα στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Ο εκπρόσωπος του ράπερ επιβεβαίωσε στο People ότι “αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.”

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η δημοσίευση, δεν υπάρχουν σχέδια για να του απαγγελθούν κατηγορίες στο μέλλον.

Ο ράπερ, συνελήφθη νωρίς το πρωί μετά από έναν φερόμενο καβγά έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο. Η εισαγγελία του Παρισιού δήλωσε ότι “οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο Georges V και συνέλαβαν τον Travis Scott για βία κατά ενός φύλακα ασφαλείας, ο οποίος είχε παρέμβει για να χωρίσει τον ράπερ από τον σωματοφύλακά του.”

Στη συνέχεια κρατήθηκε από τους αστυνομικούς στο ξενοδοχείο George V, σύμφωνα με το γαλλικό μέσο Valeurs Actuelles. “Δεν ήταν σε κατάλληλη κατάσταση για να ανακριθεί άμεσα, οπότε τον έβαλαν σε ένα κελί, μέχρι να συνέλθει.”

Προηγούμενες αναφορές στη Γαλλία είχαν υποστηρίξει ότι ο Σκοτ είχε εμπλακεί σε καβγά με τον σωματοφύλακά του. Εκπρόσωπος του Σκοτ δήλωσε στο DailyMail.com ότι “ο Τράβις έπινε μετά τον αγώνα μπάσκετ και είχε έναν καβγά με έναν φύλακα ασφαλείας στο George V. Δεν είναι σαφές αν ο Τράβις ξεκίνησε τον καβγά ή αν τον ξεκίνησε ο φύλακας, αλλά συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση στη Γαλλία.”

Θα μιλήσει με δικηγόρο εκεί κάποια στιγμή,” πρόσθεσε. “Η αστυνομία μιλάει με μάρτυρες και άλλους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, όπως και με την ομάδα του Travis, και εξετάζουν πλάνα από διάφορα σημεία. Μετά την έρευνα, θα αποφασίσουν αν θα απαγγείλουν ποινικές κατηγορίες. Αυτό εξαρτάται από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν.”

Ο Σκοτ, που βρίσκεται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε παρακολουθήσει τον ημιτελικό του ανδρικού μπάσκετ μεταξύ Σερβίας και Ηνωμένων Πολιτειών το βράδυ της Πέμπτης (8/8).

Να σημειωθεί ότι ο Τράβις Σκοτ έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, καθώς τον Ιούνιο συνελήφθη για επεισόδιο σε γιοτ στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα που προκάλεσε σε κατάσταση μέθης. Ο ράπερ φέρεται να λογομάχησε με άλλους επιβαίνοντες του γιοτ. Ο δικηγόρος του είπε ότι το περιστατικό ήταν μια απλή «παρεξήγηση». Ο Σκοτ ​​δεν έχει μιλήσει δημόσια για το περιστατικό ούτε αντέδρασε στη σύλληψη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα