Αίας Μανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Διαβάζεται σε 2'
manthopoulos
Αίας Μανθόπουλος Papadakis Press

Η Λήδα Μανθοπούλου αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση τον πατέρα της Αία και αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στα 18 της.

Με μερικές φωτογραφίες και λίγα συγκινητικά λόγια η Λήδα Μανθοπούλου αποχαιρέτησε τον πατέρα της Αία Μανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια.

Αναρτώντας παλαιότερα στιγμιότυπα από την επίσκεψη με τον πατέρα της στην Ακρόπολη αλλά και ένα τατουάζ με δύο μάσκες του θεάτρου, που το έκανε μετά τον χαμό του για να τον έχει όπως είπε “πάντα δίπλα” της, η Λήδα Μανθοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μάχη, παλεύοντας με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Έγραψε αναλυτικά:

Όταν έφυγες δε πίστευα ότι ήταν αλήθεια ή μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια.

Όσα περάσαμε κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακωμοί, γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο που σε έβλεπα με τον αδερφό μου πίσω στα καμαρίνια και μαθαίναμε τα λόγια πιο γρήγορα από σένα. Το θέατρο που έδινε και δίνει σε εμένα, στον αδερφό μου, στη μητέρα μου και σε εσένα πάντα ζωή είναι κάτι που μας ενώνει και τους τέσσερίς μας.

Όταν έφυγες πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω, για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με την σκλήρυνση κατά πλάκας…

Η μονάκριβη σου κόρη όπως με φώναζες σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω…”.

Η ανάρτηση της Λήδας Μανθοπούλου:

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Δύο Ξένοι” υποδυόμενος τον Αία, σύντροφο της Μαρίνας Κουντουράτου που υποδυόταν η Εβελίνα Παπούλια, είχε μεταφερθεί με έντονη αδιαθεσία στο νοσοκομείο και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην Εντατική, ωστόσο μετά από μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα