Ακυρώθηκε η συναυλία Βίσση – Ρέμου – Φουρέιρα: Τι συνέβη

Διαβάζεται σε 2'
Άννα Βίσση Αντώνης Ρέμος Ελένη Φουρέιρα
Άννα Βίσση Αντώνης Ρέμος Ελένη Φουρέιρα P&I Open Air Festival

Με απόφαση της τελευταίας στιγμής ακυρώθηκε η μουσική συνάντηση της Άννας Βίσση, του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στα Ιωάννινα και τα Τρίκαλα. Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας της Άννας Βίσση, του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα που θα πραγματοποιούνταν στα Ιωάννινα στις 31 Αυγούστου προχώρησε η διοργανώτρια εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της η Galaxias Live Productions, ανέφερε πως η συναυλία ακυρώνεται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών, κάτι που δεν θα επέτρεπε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο event, στο πλαίσιο του 2nd P&I Open Air Festival.

Η Galaxias Live Productions εκ μέρους της P&I Hellas, με λύπη ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη συναυλία των: Άννας Βίσση, Αντώνη Ρέμου, Ελένης Φουρέϊρα στα Ιωάννινα το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 2nd P&I Open Air Festival, ακυρώνεται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών“, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής.

Το δικό της μήνυμα για την ακύρωση των συναυλιών σε Ιωάννινα και Τρίκαλα έστειλε μέσω του Instagram η Άννα Βίσση, γράφοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη “με πόνεσε όσο και όλους εσάς”.

“Θέλω να ξέρετε πως η ακύρωση των συναυλιών στα Τρίκαλα και Ιωάννινα με πόνεσε όσο και όλους εσάς που μου στέλνετε αγάπης μηνύματα… Ήθελα πολύ να έρθω, αλλά ο καιρός το απαγόρεψε κατηγορηματικά. Μια συναυλία τέτοια θέλει δυο ημέρες προετοιμασίας (στησίματα κλπ) και η πρόβλεψη δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Εύχομαι να ανταμώσουμε μια άλλη φορά..! Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε εδώ και πολλά χρόνια! Και ο κακός καιρός να μη βλάψει ξανά τα όμορφα μέρη σας”, έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα