Ακρίτα για Μπόμπα: “Ύαινες με γλώσσα φιδιού όσες της επιτέθηκαν για το ντεκολτέ της”

Ακρίτα για Μπόμπα: “Ύαινες με γλώσσα φιδιού όσες της επιτέθηκαν για το ντεκολτέ της”
Χριστίνα Μπόμπα Instagram / @chrismpo

Η Έλενα Ακρίτα, στο 33ο Podcast της στο NEWS 24/7 μιλά για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε, κυρίως από γυναίκες, η Χριστίνα Μπόμπα, με το πρόσχημα ότι είναι "μανούλα", επειδή φόρεσε βαθύ ντεκολτέ.

Η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το 33ο επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και αυτή τη φορά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην Χριστίνα Μπόμπα και τα κακεντρεχή – σεξιστικά σχόλια που άκουσε με το πρόσχημα ότι είναι “μανούλα”, επειδή επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ.

“Μα είναι δυνατόν να ασχοληθείτε με το βαθύ ντεκολτέ της κυρίας Χριστίνας Μπόμπα σε μια εκπομπή σαν αυτή; Ναι, είναι δυνατόν. Τα σοβαρά θέματα βρίσκονται καμιά φορά κρυμμένα πίσω από lifestyle ειδησούλες, οι οποίες, όμως, φανερώνουν πολλά για την κοινωνία στην οποία ζούμε σήμερα. Ναι, θα ασχοληθούμε σήμερα με το στήθος της κ. Μπόμπα”, είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

“Την κ. Χριστίνα Μπόμπα, δεν τη γνωρίζω, δεν έτυχε. Αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι το πόσο άθλια, σεξιστικά και χυδαία, σχολιάστηκε μία φωτογραφία της, όπου φοράει ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ. Και πόσο σχολιάστηκε σεξιστικά, από αυτές που της την “πέσανε” – και λέω αυτές και λυπάμαι που το λέω, αλλά οι γυναίκες είναι πολύ συχνά πιο ύαινες από τους άντρες – επειδή, λέει, έγινε μητέρα. Σε μία μητέρα, πρέπει να πάρουμε τη μεζούρα και να μετρήσουμε πόσο ακριβώς είναι το ντεκολτέ της, πόσο ακριβώς είναι η φούστα της, τι πρέπει να κρύβει και τι να εμφανίζει. Να κάνουμε και ένα νομοσχέδιο, να το ψηφίσουμε και στη Βουλή, βρε αδερφέ, να μπούνε πέντε κώδικες. Δεν μπορεί η κάθε γυναίκα, λέει, να κυκλοφορεί όπως γουστάρει”, συνέχισε μιλώντας στο 33ο podcast της.

“Τους έχουμε νέα. Η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί όπως γουστάρει. Δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Εάν κάποιος άνθρωπος που την αγαπά και τον αγαπά και τον εκτιμά, της πει μία γνώμη, μπορεί να τον ακούσει. Αλλά το τι θα πείτε όλοι εσείς, με τις γλώσσες των φιδιών στο διαδίκτυο και πώς θα την βρίσετε, δεν πρέπει να ενδιαφέρει πια κανέναν. Αυτές είναι φωνές παλιακές, φωνές ξεχασμένες, φωνές που δεν αφορούν καμία γυναίκα“, πρόσεθεσε.

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα διάβασε μερικά από τα “κανιβαλιστικά” σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα, όπως τα “Καλέ βάλε τα βυζιά σου μέσα, μάνα έχεις γίνει πια. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή. Με αγάπη το σχόλιο” και Υποτίθεται ότι όταν κάποια γίνει μάνα σοβαρεύει και πάνω από όλα, σέβεται το παιδί της. Τι να πω”.

Όπως σχολίασε η διακεκριμένη δημοσιογράφος: “Δηλαδή, αν το σχόλιο δεν είχε αγάπη τι θα έκανε; Θα της έλεγε ξέρω που μένεις και παίρνω ένα μπαλτά να σε σκοτώσω; Επίσης, τι σημαίνει σέβομαι το παιδί μου; Ότι θα βάλω κλειστό μέχρι τον λαιμό; Ότι θα βάλω τη φούστα μέχρι τις πατούσες; Δεν ξέρω αν είναι μάνα αυτή και μεγαλώνει έτσι ένα ή δύο παιδιά. Ξέρω ότι σεβασμός στο παιδί μου σημαίνει αγάπη, φροντίδα, παρουσία στη ζωή του, στήριξη στα δύσκολα, αγκαλιά και στα δύσκολα και στα εύκολα και, κυρίως, αρχές και διδάγματα. Σταματήστε αυτή την καραμέλα “τι θα πει το παιδί”. Το παιδί θα πει ό,τι εσείς θα βάλετε μέσα στην καρδιά και στην ψυχούλα του, καθώς θα το μεγαλώνετε. Αν μεγαλώσετε ένα παιδάκι που από μικρό θα του λέτε “Κοίτα αυτή, έχει βγάλει τα μπούτια έξω, πρόσεχε εσύ να παντρευτείς καμιά κοπέλα μαζεμένη”. Αν τέτοια του μάθετε, τέτοια θα πει. Εάν το μεγαλώσετε έτσι που να λέει “Έχεις δικαιώματα, όπως έχω εγώ και όλοι οι άνθρωποι. Ένα από αυτά είναι το πώς θα αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Γιατί αν δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, δεν θα αισθανθεί καλά και κανένας γύρω μου. Γιατί θα γεμίσω χολή και όξος και θα το φτύνω όπου βρω μπροστά μου”.

Η κ. Μπόμπα, λοιπόν, μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να μεταγγίσω όλη αυτή τη σκατ@@α του λόγου που έχουν ορισμένες γυναίκες. Φθονούν το στήθος; Τα πόδια; Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, τίποτα”, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα