Αλ Πατσίνο: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, στα 83 του – Ζήτησε τεστ DNA από την 29χρονη σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
default image

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας στα 83 του, καθώς γέννησε η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ. Γιατί ο ηθοποιός ζήτησε τεστ DNA.

Πατέρας για τέταρτη φορά έγινε ο Αλ Πατσίνο, καθώς η σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Όπως αναφέρει το TMZ, το ζευγάρι υποδέχτηκε ένα αγοράκι. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε πριν λίγες ώρες μαζί βόλτα, ενώ φάνηκε να υπάρχει στο αυτοκίνητό τους ένα παιδικό κάθισμα.

Η είδηση πως ο 83χρονος σταρ και η 29χρονη σύντροφός του θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί έγινε γνωστή στα τέλη Μαΐου.

Σημειώνεται ότι ΤΜΖ, έκανε γνωστό ότι ο Αλ Πατσίνο ζήτησε τεστ DNA, καθώς φέρεται να μην πίστευε ότι θα μπορούσε να «αφήσει έγκυο οποιαδήποτε», ενώ έμαθε για τον ερχομό του μωρού μόλις πριν από δύο μήνες, την ώρα που πίστευε ότι η σχέση του με την 29χρονη είχε «τελειώσει προ πολλού».

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν πηγές από το περιβάλλον του στο TMZ, αντιμετωπίζει κάποιου είδους ιατρικής φύσεως προβλήματα που συχνά επηρεάζουν τη γονιμότητα των αντρών. Ο ίδιος δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος μέχρι και τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όταν το έμαθε «σοκαρίστηκε».

Ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί πότε, είναι πατέρας ακόμη τριών παιδιών. Της 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και των 22χρονων διδύμων, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα