Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το NLP” – Τι είναι

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το NLP” – Τι είναι

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την τεχνική του NLP και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της και τους δυο γάμους που έχει κάνει. Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/11) η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μίλησε για την προσωπική και επαγγελματικής της ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία μετρά 31 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, όπως αποκάλυψε, μίλησε για το NLP που την έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή της.

Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το NLP. Όσοι έχουμε κάνει, στέλνουμε ο ένας στον άλλον “αστέρια”, είναι ένα ένα δείγμα καλής τύχης. Οπτικοποιείς την σκέψη και το συναίσθημα και το στέλνεις στον εαυτό σου ή σε αυτόν που αγαπάς. Τα βασικά που έχω μάθει και τα κρατάω και τα κάνω, με έχουν βοηθήσει”, είπε και πρόσθεσε:

“Όταν ξεκίνησα να κάνω με προβλημάτιζε η στάση της ζωής μου και οι επιλογές μου. Έπεφτα πάνω στα ίδια λάθη και είπα “δεν γίνεται να κάνω συνέχεια τα ίδια λάθη, ας βελτιώσω αυτά και ας κάνω άλλα”. Είναι σαν να έχουμε μέσα μας ένα λογισμικό και το NLP έρχεται και το ανατρέπει. Πρέπει να αντιληφθείς και να αντιμετωπίσεις τι σου συμβαίνει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είμαστε οι επιλογές μας. Κάποιοι το κάνουν με την ψυχοθεραπεία, εγώ με το NLP“.

Τι είναι το NLP

Το NLP είναι ένα “εργαλείο”, μια τεχνική, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης, και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση. NLP σημαίνει Neuro-Linguistic Programming (Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός).

Μέσω του NLP, μπορεί κάποιος να έχει την πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τον εαυτό του και το περιβάλλον του, καθώς και να βελτιώσει τόσο την πληρότητα, όσο και την ποιότητα την ευεξία του.

Μέσα από τον Νευρογλωσικό Προγραμματισμό (NLP), το κάθε άτομο μπορεί να εντοπίσει και να περιορίσει τυχόν συνήθειες που δημιουργούν μία “εσωτερική διαμάχη” και να περιορίσει τις λανθασμένες επιλογές.

Επιπλέον, βοηθάει να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα συναισθήματα, ακόμα και τα “αρνητικά” και πλέον, να έχει την επιλογή να διαλέξει πως θέλει να διαχειριστεί διαφορετικά κάθε του κατάσταση.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά”

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε, επίσης, για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα, λέγοντας: “Έχω ωριμάσει και αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθώ να κρατώ καλές επαφές με τις πρώην σχέσεις μου. Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά“.

“Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι μόνη μου, νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρότυπο των γονιών μου. Έχω μέσα μου τον γάμο σαν θεσμό που θα μπορούσε να κρατηθεί. Δεν με ένοιαζε ποτέ πόσα χρήματα έχει ο άλλος”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα