Άμπερ Χερντ: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και μετακομίζει στην Ευρώπη

Άμπερ Χερντ: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και μετακομίζει στην Ευρώπη
Άμπερ Χερντ Steve Helber, Pool, File/AP Photo

"Αντίο" στο Χόλιγουντ και την υποκριτική είπε η Άμπερ Χερντ και μετακομίζει εκτός ΗΠΑ, έναν χρόνο μετά το τέλος και την ήττα της στη δικαστική μάχη με τον Τζόνι Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ φέρεται να εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε εκτός ΗΠΑ, επιλέγοντας να ζήσει μαζί με την κόρη της στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Daily Mail και η δημοσιογράφος Alison Boshoff, αναφέρουν πως η Χερντ έχει εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και μετακόμισε στη Μαδρίτη της Ισπανίας μαζί με τη μικρή της κόρη Οονάχ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μια φίλη της Χερντ είπε: “Είναι δίγλωσση στα ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από κάθε θόρυβο”.

“Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, για το σωστό έργο”, δήλωσε επίσης άτομο του περιβάλλοντος της ηθοποιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Υπενθυμίζεται πως η Άμπερ Χερντ έχασε τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, αφού πριν έναν περίπου χρόνο δικαστήριο της Βιρτζίνια τάχθηκε κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, σε μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις διαζυγίου στη σύγχρονη εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χερντ πούλησε το σπίτι της στην περιοχή Yucca Valley της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2022 έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων.

Από τότε, έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Ισπανία. Τον περασμένο Οκτώβριο, η σταρ του “Aquaman” δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με μπικίνι στις παραλίες της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα