Αναγνωρίζετε τη διάσημη ηθοποιό που υποδύεται έναν διαβόητο πάστορα στη νέα της ταινία;

Αναγνωρίζετε τη διάσημη ηθοποιό που υποδύεται έναν διαβόητο πάστορα στη νέα της ταινία;

Η γνωστή κωμική ηθοποιός μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μεταφοράς από το BBC του μυθιστορήματος για παιδιά του David Walliams "Η μεγάλη απόδραση του παππού'

Για τις ανάγκες του ρόλου της ρόλου χρειάστηκε να “φορέσει” μια φαλάκρα, γυαλιά, ψεύτικα δόντια και να θυμίσει έτσι τον κακό πάστορα από τις σελίδες του βιβλίου του David Walliams “Η μεγάλη απόδραση του παππού”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάστορας του βιβλίου είναι στην πραγματικότητα μια γυναίκα, η διαβόητη κυρία Dandy, η οποία αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε κληρικό προκειμένου να παρασύρει αθώους ηλικιωμένους στον οίκο ευγηρίας της “Twilight Towers”. Εκεί τους χορηγεί υπνωτικά χάπια, και τους κάνει πλύση εγκεφάλου ώστε να αλλάξουν τις διαθήκες τους και να την κάνουν μοναδική κληρονόμο των περιουσιών τους.

BBC Productions

 

Ο λόγος για τη γνωστή Βρετανίδα ηθοποιό Jennifer Saunders, η οποία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος από το BBC One.

Η 59χρονη σήμερα ηθοποιός και σεναριογράφος έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη βρετανική κωμική σειρά “The Comic Strip Presents”. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές -ανάμεσα στις οποίες και τα “Φιλαράκια- και ταινίες και έχει δανείσει την ιδιαίτερη φωνή της σε ήρωες γνωστών ταινιών animation όπως Shrek, “Η Νεκρή Νύφη”, Coraline και Minions.

Sky TV

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα