Άγγελος Πυριόχος: Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
Άγγελος Πυριόχος
Άγγελος Πυριόχος Glomex/ΣΚΑΙ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος μίλησε για την απόφαση που πήρε το 2009 να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στη Ζάκυνθο, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία 15 χρόνια.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time” παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και πανελίστας Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος πριν από περίπου 15 χρόνια παράτησε την τηλεόραση και μετακόμισε μόνιμα στη Ζάκυνθο.

Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του στο νησί και τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση το 2009, αλλά και γιατί δεν επιθυμεί να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Ήταν δύσκολη και συγχρόνως εύκολη η απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Ζάκυνθο, μεγάλωσαν οι γονείς μου και γι’ αυτό έφυγα. Κάποια στιγμή είπα “τι κάνεις εδώ; πότε θα ζήσεις τη μάνα και τον πατέρα σου;”. Κι έφυγα. Δεν ήταν η καριέρα το ζητούμενο, ήταν η δουλειά μου, να ζήσω και να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω” ανέφερε ο Άγγελος Πυριόχος για την απόφασή του.

Όπως εξήγησε: “Δούλευα για να φτιάξω ένα σπίτι στη Ζάκυνθο. Το έφτιαξα και μετά είπα “πήγαινε εκεί να γεράσεις” με την ησυχία σου. Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μού έκανε τη ζωή δύσκολη, με κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ όταν πήγαινα για διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει το νησί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Αθήνα. Όσο θα έχω τη μάνα μου, μου απαγορεύω να σκεφτώ ότι θα φύγω από το νησί. Μακάρι να ζήσει άλλα 50 χρόνια, να “φύγω” πρώτος εγώ και μετά εκείνη”.

Σε ερώτηση αναφορικά με το εάν επιθυμεί να επιστρέψει τηλεοπτικά, απάντησε: “Δεν βλέπω κάτι στην τηλεόραση για να μου λείψει, όλα τα έχουμε κάνει, δηλαδή τι άλλο; Είναι τα ίδια και τα ίδια. Τα πρώτα χρόνια υπήρχαν προτάσεις για να επιστρέψω, τώρα πια όχι, τώρα πολλοί λένε “ζει ακόμα αυτός;”. Να γυρίσω να κάνω τι; Το ίδιο; Τον χαριτωμένο;”.

Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Αγόρασα ένα κτήμα κι έφτιαξα ένα σπίτι, τον δεύτερο χρόνο δεν είχα μία. Ο έρωτας δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μου πια, πέρασα καλά, αλλά δεν φέρθηκα καλά, υπήρξα άπιστος, αλλά μου άρεσε. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Αν είχα παιδιά, θα ήθελα εκείνη την συντροφικότητα” κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Πυριόχου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα