Άνιστον για Βανς: Ελπίζω η κόρη σας να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Διαβάζεται σε 2'
aniston
Τζένιφερ Άνιστον 2023 Lewis Joly/AP Photo

Η Τζένιφερ Άνιστον κατακεραύνωσε τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς για σχόλια του περί “άτεκνων αξιοθρήνητων γατοκυριών”.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον κατακεραύνωσε τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, για σχόλια που έκανε κατά γυναικών και για τη στάση του κατά της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η 55χρονη ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram ένα story που δείχνει ένα βίντεο με τον Βανς να μιλάει στον Τάκερ Κάρσον στο Fox News. Στο βίντεο ο Βανς λέει: «Παραδώσαμε τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν καν ενδιαφέρον γι αυτήν. Ουσιαστικά διοικούν αυτή τη χώρα, μέσω των Δημοκρατικών και εταιρικών ολιγαρχών, ένα σωρό άτεκνες γατοκυρίες, που είναι αξιοθρήνητες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει. Έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα, επίσης αξιοθρήνητη».

Η Άνιστον συνόδευσε το βίντεο με έναν υπότιτλο που έλεγε ότι «πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει» τα σχόλια αυτά έγιναν από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Στο συνοδευτικό της ανάρτησης επέκρινε επίσης τη στάση του Βανς κατά της εξωσωματικής γονιμοποίησης και η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε ότι ελπίζει ότι η κόρη του «να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση».

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλο αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να γεννήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το πάρετε και αυτό».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ανήρτησε έπειτα ένα βίντεο της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, που την εμφανίζει ως μέλος τότε της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την επικύρωση του διορισμού ως δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μπρετ Κάβανο, ρωτώντάς τον αν αυτός μπορεί «να σκεφτεί κάποιον νόμο που δίνει στην κυβέρνηση την εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις για το σώμα ενός άνδρα».

Η Άνιστον, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, δεν έχει παιδιά. Αποκάλυψε στο περιοδικό Allure το 2022 ότι είχε υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προσπαθώντας να κάνει παιδιά όταν ήταν στα 30 και στα 40 της, αλλά οι προσπάθειες δεν ευδοκίμησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα