Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το περιστατικό που την είχε εξοργίσει στο θέατρο

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το περιστατικό που την είχε εξοργίσει στο θέατρο
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους glomex

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη, στα παιδιά τους καθώς και σε ένα περιστατικό που την εξόργισε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη, στα παιδιά τους αλλά και στην καριέρα της ως ηθοποιός.

“Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις” μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες” ανέφερε η ηθοποιός για την γνωριμία της με τον σύζυγό της.




Όσον αφορά τους γιους της εξήγησε πως “Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκόλεψαν τα πράγματα με τον κορονοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό»”

Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας”.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε ακόμα και σε ένα περιστατικό που την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας παράστασής της στο θέατρο. “Έκανα μια γυναίκα με τετραπληγία. Ήμουν καθηλωμένη σε ένα καρότσι και από τη μέση και κάτω ακίνητη. Πολύ δύσκολο. Στην πρώτη σειρά καθόταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι, έπαιζε όλη την ώρα το κομπολόι σε ένα μικρό θέατρο. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, ακουγόταν μόνο αυτό. Δεν σταμάτησα να του κάνω παρατήρηση γιατί ήταν δύσκολο για μένα να σταματήσω τον ρόλο. Έκανα τεράστια υπομονή και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα