Άννα Μάσχα: Σε ποια πασίγνωστη σειρά είπε “όχι” και το μετανιώνει σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
Άννα Μάσχα
Άννα Μάσχα glomex

Για τις προτάσεις που έχει δεχθεί στην τηλεόραση, τα “όχι” που είπε και την αφοσίωση στο θέατρο μίλησε η Άννα Μάσχα.

Η Άννα Μάσχα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (04/07) καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ηθοποιό να μιλά για το τέλος της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας”, το νέο επαγγελματικό της βήμα και τα “όχι” που έχει πει στις τηλεοπτικές προτάσεις.

Η γνωστή ηθοποιός, η “τηλεοπτική” Χάδω της δραματικής σειράς του ALPHA ρωτήθηκε σχετικά με το ότι ολοένα και περισσότεροι θεατρικοί ηθοποιοί αποδέχονται τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία χρόνια, κάτι που είχε συμβεί και στην ίδια κατά το παρελθόν.

“Η αρχή έγινε με τις ‘Άγριες Μέλισσες’, από εκεί άνοιξε αυτή η πόρτα και είναι πιστεύω πολύ ωραίο”, είπε η Άννα Μάσχα αρχικά με τον Γιάννη Πουλόπουλο να σημειώνει πως μετά τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία “Ριζότο” δέχθηκε και εκείνη τηλεοπτικές προτάσεις, τις οποίες όμως αρνήθηκε.

Μία εξ αυτών ήταν και για την επιτυχημένη σειρά “Υπέροχα Πλάσματα” που προβλήθηκε στον ALPHA, τη σεζόν 2007 – 2008 με πρωταγωνιστές τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Φαίδρα Δρούκα και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

“Εκεί το μετάνιωσα εκ των υστέρων για κάποιες προτάσεις. Για τα ‘Υπέροχα Πλάσματα’. Γιατί το έβλεπα μετά και έλεγα τι ωραία σειρά. Αλλά τότε ήταν η αφοσίωση στο θέατρο απόλυτη”, σχολίασε με την παρουσιάστρια να σημειώνει πως με την άρνησή της αυτή έβαλε το οικονομικό στην άκρη. “Όταν είσαι νέος είσαι αριστοκράτης στην ψυχή. Είναι και οι ώρες που δίνεις, είναι πολύ σκληρή δουλειά στο θέατρο και καμιά φορά το μυαλό δεν μπορεί να λειτουργήσει και να βρει χώρο να πει ότι μπορεί να γίνει και κάτι άλλο. Μεγαλώνοντας έχω περισσότερη αντοχή γιατί κάπως η αντοχή είναι πνευματική έννοια και όχι σωματική”, είπε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα