Αντέλ: Συγκίνηση στη συναυλία της – Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την παλιά της δασκάλα

Αντέλ: Συγκίνηση στη συναυλία της – Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την παλιά της δασκάλα
Συγκινημένη η Αντέλ στη συναυλία της Twitter / @ITV

Μια απρόσμενη συνάντηση περίμενε την Αντέλ στη συναυλία της "An Audience with Adele". Η συγκινητική στιγμή που η τραγουδίστρια βλέπει την παλιά δασκάλα των Αγγλικών της και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μια μοναδική και άκρως συγκινητική έκπληξη περίμενε την διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της “An Audience with Adele”, που προβλήθηκε στο ITV την περασμένη Κυριακή (21/11).

Κατά τη διάρκεια της μουσικής της παράστασης και ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, η Αντέλ ρωτήθηκε από την ηθοποιό Έμμα Τόμσον αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να την υποστήριξε, να την ενέπνευσε ή να την προστάτευε “από όλες τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της ζωής” όταν εκείνη ήταν παιδί, κάνοντάς την να θέλει να προχωρήσει μπροστά.

Η Αντέλ απάντησε θετικά, αναφέροντας πως είχε μία δασκάλα Αγγλικών στο Τσέστνατ Γκρόουβ, την κυρία Μακντόναλντ. “Πραγματικά μας έκανε να νοιαζόμαστε και ξέραμε ότι νοιαζόταν κι εκείνη για εμάς”, δήλωσε η τραγουδίστρια, τονίζοντας πως δεν έχει κρατήσει επαφή μαζί της και έχει να την δει πάρα πολλά χρόνια, από τότε που ήταν παιδί.

Τότε, η Αντέλ ενημερώθηκε πως η παλιά της δασκάλα βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές, με την κυρία Μακντόναλντ να ανεβαίνει στη σκηνή. Η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψει πως βλέπει την αγαπημένη της καθηγήτρια μετά από τόσα χρόνια. Φανερά συγκινημένη, την αγκάλιασε και αδυνατούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Πραγματικά μου άλλαξες την ζωή”, είπε η Αντέλ στην δασκάλα της, με την ίδια να της απαντά πως είναι πολύ περήφανη για εκείνη. Η κυρία Μακντόναλντ ανέφερε πως δεν διδάσκει πια και ότι πλέον μεγαλώνει τα δύο της παιδιά, τα οποία, επίσης, βρίσκονταν στο κοινό, ενώ η τραγουδίστρια της ζήτησε το τηλέφωνό της για να μπορεί να διατηρήσει επαφή μαζί της.

Έπειτα, η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε από τη σκηνή για να διορθώσει το μακιγιάζ της, που είχε χαλάσει λόγω των δακρύων, αφήνοντας τον παρουσιαστή Άλαν Καρ να τραγουδήσει το “Make You Feel My Love”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μετά την συναυλία, η Αντέλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από την συναυλία και κάνοντας ειδική μνεία στην συνάντηση που είχε επί σκηνής με την παλιά της δασκάλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτή η συναυλία “ήταν παράδεισος”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα