Αντιγόνη Δρακουλάκη: “Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι”

Αντιγόνη Δρακουλάκη: “Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι”
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη papadakispress

Η ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε για τον χώρο του θεάτρου, για την καριέρα της, αλλά και για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/04) η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά στον χώρο του θεάτρου, αλλά και για την πολυποίκιλη καριέρα της.

Σε ερώτηση για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν, η ηθοποιός ξάφνιασε τους παρουσιαστές, αποκαλύπτοντας πως έχει δουλέψει ως μοντέλο σε επιδείξεις γούνας, τονίζοντας πως έβγαζε αρκετά χρήματα από το εν λόγω επάγγελμα.

“Έχω δουλέψει σε μαγαζιά, τα κλασικά.. Αλλά έχω δουλέψει και σε επίδειξη μόδας γούνας, ως μοντέλο σε ξενοδοχεία.. Τραγικό. Τα λεφτά ήταν σούπερ, πολλά λεφτά οι γούνες… Πουλάγαμε και εγκυκλοπαίδειες”, τόνισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε την ηθοποιό ποιο είναι το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή, με την ίδια να απαντά:

«Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι, γιατί εκεί δεν μπορείς να deal-άρεις. Είναι ηλίθιοι. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς, δεν υπάρχει ανταλλαγή. Και νομίζω όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα