Αντιγόνη Κουλουκάκου: “Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα και το προσπαθήσαμε πολύ”

Διαβάζεται σε 2'
Αντιγόνη Κουλουκάκου
Αντιγόνη Κουλουκάκου PAPADAKIS PRESS

Για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να το καταφέρει, μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (05/09) η Αντιγόνη Κουλουμάκου.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega “Η γη της Ελιάς” διανύει μια μοναδική περίοδο της ζωής της μαζί με τον σύντροφο και τον έξι μηνών γιο τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

Μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Κουλουμάκου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και πόσο πολύ επιθυμούσε να γίνει μητέρα.

“Δεν είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου να γίνω μητέρα, αλλά το προσπαθούσα αρκετά. Όταν είχα έρθει την προηγούμενη φορά εδώ, ήμουν στην προσπάθεια και δεν ήμουν και πολύ καλά. Αλλά πάει, πέρασε. Το προσπαθούσαμε πολύ”.

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που της γεννήθηκαν μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος, η ηθοποιός είπε: “Το ήξερα από πριν, το ένιωθα. Και όταν πλέον στο λένε και στο επιβεβαιώνουν, είναι αυτό το μαγικό που νιώθεις ότι το νιώθεις.

Εντάξει, γιατί να έλεγα ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος; Ούτε οι κοντινοί μου άνθρωποι το ήξεραν, μόνο εγώ κι εκείνον που τον ενδιέφερε. Υποθετικά μιλώντας, φαντάζομαι ότι αν το ήξερε η μαμά μου, μπορεί να μου έβαζε μια αγωνία κι ένα άγχος παραπάνω, γιατί θα ένιωθα ότι κάθε φορά απογοητεύω κι ένα έξτρα άτομο, ενώ ήταν κάτι καθαρά δικό μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα