Αντίνοος Αλμπάνης: “Αυτό είναι κανιβαλισμός. Δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου”

Διαβάζεται σε 2'
Αντίνοος Αλμπάνης: “Αυτό είναι κανιβαλισμός. Δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου”
Αντίνοος Αλμπάνης papadakispress

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη για τον πόλεμο που έχει δεχθεί λόγω του επαγγέλματός του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/10 ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίθεση που δέχθηκε στα social media, όταν το περασμένο καλοκαίρι δημοσίευε χορηγούμενο υλικό μέσω Instagram την ώρα που μαίνονταν οι πυρκαγιές στη χώρα μας, με τον ίδιο να κάνει λόγο για “κανιβαλισμό”.

«Στα social media δεν γίνεται παρατήρηση, γίνεται κανιβαλισμός. Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν καν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου», σχολιάζει ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Επίσης, δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να παρακαλέσω να μη γίνει μία δημοσίευση μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα οι εταιρείες», τόνισε ο ηθοποιός.

«Μου κουνούσαν το δάχτυλο άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά αλλά εγώ δεν έπρεπε να δουλέψω, δεν ήταν ηθικό να εργαστώ, επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα. Υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που μάλλον κάνει διακρίσεις», συνέχισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Κανένα εμπορικό post δεν είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι ένα περιεχόμενο σκηνοθετημένο, μία παραγωγή συμφωνημένη. Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αλμπάνης: Τον Μάιο που πήγαμε στους Παξούς, υπήρχαν τουρίστες που είχαν έρθει για το “Maestro”

Αντίνοος Αλμπάνης: Ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα