Αντίνοος Αλμπάνης: “Απάνθρωπο αυτό που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Απάνθρωπο αυτό που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor”
Ο Αντίνοος Αλμπάνης glomex

Θέση για την απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor πήρε ο Αντίνοος Αλμπάνης. "Βόμβα" του ηθοποιού για πολυεθνική που δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί του λόγω της ασθένειά του.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ μιλώντας τόσο για την περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη με τον καρκίνο, όσο και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Ο ίδιος μίλησε στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη για τα παιδικά του χρόνια στη Χαλκίδα αλλά και πώς γεννήθηκε η επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σε ερώτηση για το αν υπήρξε ποτέ δυστυχισμένος στη δουλειά του, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε: “Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος, όχι δυστυχισμένος. Με ανθρώπους, καταστάσεις, φιλοδοξίες που εγώ είχα και δεν εκπληρώθηκαν, γιατί είναι και μία δουλειά που προκύπτουν πολλές ματαιώσεις”.

“Οικονομικά;”, ρώτησε ο Τάκης Γιαννούτσος για να λάβει την απάντηση από τον ηθοποιό πως “λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από ‘κανόνια’ γύρω στα 40.000 ευρώ και σε μία ηλικία μέχρι τα 30κάτι μου. Έκαναν φτερά. Από εταιρείες παραγωγής που εξαφανίστηκαν”.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το περιστατικό που έλαβε χώρα στο φετινό Survivor με την απαράδεκτη ατάκα που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφερόμενος στο δικό της σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που κατά τον ίδιο δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός Άγιου Δομίνικου.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πήρε θέση για το περιστατικό και σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια ήταν η αντίδρασή του όταν άκουσε τη συγκεκριμένη ατάκα, είπε: “Έβαλα τα κλάμματα και σοκαρίστηκα γιατί ήταν λες και το είπε σε εμένα, λες και με αφορούσε άμεσα, και ντράπηκα κιόλας για την κοπέλα στην οποία αναφερόταν. Ήταν πάρα πολύ σκληρό, ήταν απάνθρωπο. Γιατί η ανηφόρα που ανεβαίνει ένας ογκολογικός ασθενής, μόνο όποιος έχει περάσει από αυτό μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει. Το να γυρνάς κα να λες ότι η αρρώστια σου δεν σε έκανε καλύτερο άνθρωπο… δεν περνάμε μία αρρώστια για να γίνουμε καλύτεροι, δεν είναι τεστ“.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε ξανά στη μάχη του με τον καρκίνο και παραδέχθηκε πως κλήθηκε να κάνει τη δική του ενδοσκόπηση σε νεαρή ηλικία, αλλάζοντας τρόπο σκέψης, ζωής και επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, πετώντας παράλληλα από μέσα ό,τι σάπιο και σαθρό έχει οικοδομήσει.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν βίωσε ποτέ “εγκατάλειψη” σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως “υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ένας ασθενής. Και ενώ είχαμε συμφωνήσει για τη δουλειά, μου είπαν ότι κ. Αλμπάνη λυπούμαστε αλλά δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Αλλά συμβαίνουν αυτά. Έμαθα τον λόγο παρασκηνιακά. Τι είπα με τον εαυτό μου μετά από αυτό; Ότι θα βγαίνω και θα μιλάω ξανά και ξανά μέχρι ο καρκίνος να σταματήσει να είναι στίγμα και να αποτελεί πρόβλημα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή τους με την ανακοίνωση των εξετάσεων. Μπορούν να εργαστούν, να περπατήσουν, μπορούν να πάνε στη δουλειά τους, να δημιουργήσουν, δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία. Οφείλουν να είναι παρόντες στη ζωή, να παλεύουν, να πιάνουν από τα μαλλιά τη ζωή τους και να την τρέχουν“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα