Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του “Maestro”

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του “Maestro”
Αντίνοος Αλμπάνης Glomex

Ο γιατρός του "Maestro" μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά και την αγωνία που είχε για την απήχησή της. Τι είπε για την ένταξή της στο Netflix.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε την Τετάρτη (18/01) ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος συμμετέχει στη νέα σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υποδυόμενος τον γιατρό Μιχάλη, αλλά και στη θεατρική παράσταση “Κάποιος να με προσέχει”.

“Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Εγώ δεν έκατσα σερί στους Παξούς, πηγαινοερχόμουν. Δυσκολεύτηκα”, είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφερόμενος στα γυρίσματα της σειράς.

Σε ερώτηση για το εάν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, είπε: “Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα είναι μία δουλειά που θα δώσουμε το 3.000 του εαυτού μας. Και ότι θα είναι μία δουλειά πάρα πολύ προσεγμένη. Από εκεί και πέρα, η δική μας η γενιά είχε μία λατρεία στον Χριστόφορο. Έχουν μεσολαβήσει 2 γενιές που δεν τον ήξεραν, γιατί δεν έκανε τηλεόραση. Οπότε έχεις άγχος. Δεν ξέρεις πώς θα αντιμετωπίσει το νέο κοινό αυτή τη νέα δουλειά”.

“Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές”, είπε για τον ρόλο του, απαντώντας στο γιατί δεν έκανε κωμωδία.

Συνεχίζοντας, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στην ένταξη της επιτυχημένης σειράς στο Netflix:Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά αυτό. Είναι ένα πεδίο το οποίο ανοίγει επιτέλους και μπορεί να χτυπήσει κάποια καμπανάκια στους παραγωγούς και να αρχίσουν να φροντίζουν πιο πολύ τις δουλειές τους, γιατί αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να μπει και άλλη σειρά στο Netflix”.

Τέλος, σχετικά με το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν είπε: Δεν έχω ενημέρωση για το πότε ξεκινάμε γυρίσματα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάω να δημιουργήσω αναμονή κοινού, δεν έχω πραγματικά ενημέρωση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα