Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί για την περιπέτεια με τον καρκίνο – “Καλούμαι να διαχειριστώ κάποιους χρόνιους πόνους”

default image

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή After Dark του ΣΚΑΙ.

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη του με τον καρκίνο, με τον ηθοποιό να έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για αυτό και να δείχνει το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του ΣΚΑΙ και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για το πρόβλημα της υγείας του, τονίζοντας πως πλέον είναι καλά, ωστόσο όπως είπε, καλείται να διαχειριστεί κάποιους χρόνιους πόνους.

Τα δύσκολα έχουν περάσει, έχουν μείνει πίσω. Αυτό το οποίο καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι που έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και εάν υπάρχει κάποιος κίνδυνος”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης, σχολιάζοντας πως επειδή οι θεραπείες δεν έχουν τελειοποιηθεί “αφήνουν κουσούρια”. “Καταστρέφουν πέρα από τα καρκινικά κύτταρα και υγιή κύτταρα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό”, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα