Άντζελα Δημητρίου – Καίτη Γαρμπή: Τελικά τι συνέβη στο J2US; Η Γερμανού έδωσε την απάντηση

Άντζελα Δημητρίου – Καίτη Γαρμπή: Τελικά τι συνέβη στο J2US; Η Γερμανού έδωσε την απάντηση
Άντζελα Δημητρίου - Καίτη Γαρμπή στο J2US Glomex

Το παρασκήνιο της αμήχανης στιγμής της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή στο J2US, έδωσε η Ναταλία Γερμανού. Οι φήμες για πολύχρονη κόντρα ανάμεσά τους.

Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές ο διάλογος που είχαν η Άντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή στο J2US το Σάββατο (22/10), με πολλούς να κάνουν λόγο για μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας της Αντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου, το ζευγάρι πήγε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τον λόγο πήρε η Καίτη Γαρμπή. “Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά”, είπε η κριτής και τραγουδίστρια.

“Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;”, απάντησε η “Λαίδη”. “Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας”, απάντησε η πρώτη, κλείνοντας το όλο θέμα.

Η εξήγηση της Ναταλίας Γερμανού για το J2US

Σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού, η Άντζελα Δημητρίου είχε επιπεφυκίτιδα στο μάτι και το γνώριζαν όλοι στο πλατό, γι’ αυτό και η Καίτη Γαρμπή προσπάθησε να της πει πως, παρά το πρόβλημα υγείας της, ήταν άψογη.

Από νωρίς το απόγευμα του η παραγωγή είχε ενημερώσει όλη την κριτική επιτροπή, τους πάντες, όλους, ότι η Άντζελα υποφέρει από επιπεφυκίτιδα στο μάτι. Ότι είναι με αλοιφές, ότι υποφέρει πάρα πολύ, ήταν στα σκοτάδια η γυναίκα στο καμαρίνι της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, ειδικά όταν πρέπει να βαφτείς κιόλας μετά. Η παραγωγή τους ενημέρωσε ότι τελικά θα το παλέψει και θα βγει να τραγουδήσει κανονικά”, είπε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

“Η Καίτη, προσπαθώντας να πει μια καλή κουβέντα, ότι “ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί, το ματάκι, κλπ” ξαφνικά βρίσκεται αμήχανη, γιατί η Άντζελα της λέει “όχι, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;”. Η Καίτη για καλό το είπε, ότι παρά το γεγονός ότι ξέρουμε όλοι πως έχεις ταλαιπωρηθεί, ήσουν άψογη, όπως οφείλει να είναι κάθε επαγγελματίας“.

Δημητρίου – Γαρμπή: Τα “προηγούμενα” που έχουν

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στην εκπομπή “Happy Day” πως υπάρχει κόντρα από παλιά ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες, λέγοντας:

“Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ό,τι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ωστόσο ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό “Καιτούλα”, όπως την αποκαλεί η Άντζελα. Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα