Αντζελίνα Τζολί: Η κίνηση στο Φεστιβάλ Βενετίας για την οποία μιλάνε όλοι

Διαβάζεται σε 3'
Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας
Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Angelina Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας και εκτός ότι μαγνήτισε τα βλέμματα χάρισε με μία της κίνηση την πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Μία από τις ηθοποιούς που έλαμψαν με την παρουσία τους στο 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν αναμφισβήτητα η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η οποία βρέθηκε στην ιταλική πόλη για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Maria” του Πάμπλο Λαρέν,

Η Αντζελίνα Τζολί επέστρεψε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και με τον αέρα της μεγάλης σταρ του Κινηματογράφου πόζαρε στους φωτογράφους μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Και ενώ τα φλας άστραφταν και οι φωτογράφοι φώναζαν το όνομά της για να τους χαρίσει ένα βλέμμα και μία πόζα, λίγο πριν εισέλθει στη Sala Grande εκείνη έκανε μία κίνηση για την οποία όλοι μιλάνε σήμερα.

Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η διάσημη ηθοποιός πλησίασε τον Ιταλό συγγραφέα Pasqualino Esposito, ο οποίος έχει γίνει τακτικός θαμώνας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τα τελευταία χρόνια και έχει εξασφαλίσει μια θέση στο κόκκινο χαλί για να χαιρετά τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Ο ίδιος είναι κατάκοιτος και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς πάσχει από ατελή οστεογένεση, μια γενετική διαταραχή γνωστή και ως ασθένεια των εύθραυστων οστών.

Συνήθως, η συγκεκριμένη ασθένεια διαγιγνώσκεται κατά τη γέννηση και η σοβαρότητά της διαφέρει σε τουλάχιστον οκτώ διαφορετικούς τύπους της διαταραχής. Σύμφωνα με το John Hopkins, η ατελής οστεογένεση είναι κληρονομική πάθηση και μπορεί να προκαλέσει μαλακά οστά που σπάνε εύκολα, οστά που δεν είναι πλήρως σχηματισμένα και άλλες σοβαρές παραμορφώσεις όπως μυϊκή αδυναμία, ανωμαλίες στο στήθος και τη σπονδυλική στήλη, δέρμα που μελανιάζει εύκολα και απώλεια ακοής.

Το The Hollywood Reporter συνάντησε τον Esposito και τον πατέρα του μετά τη συνάντησή του πρώτου με την Αντζελίνα Τζολί, για την οποία ο συγγραφέας ανέφερε πως “είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη καρδιά. Είναι φανταστική“.

Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας
Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Μετά τη συνάντηση με τον Esposito η Τζολί μπήκε στη Sala Grande για την παγκόσμια πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας “Maria” που αφηγείται την ταραχώδη και τραγική ιστορία της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της όπερας στον κόσμο κατά τις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Όταν οι τίτλοι τέλους εμφανίστηκαν στην οθόνη, το κοινό ξέσπασε σε ένα οκτάλεπτο standing ovation που τελικά συγκίνησε την Τζολί να δακρύσει.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι γνωστή μεταξύ άλλων για τη φιλανθρωπική της δράση και τις προσπάθειές της για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε μια σειρά από θέματα, όπως η προστασία της φύσης, η εκπαίδευση και τα δικαιώματα των γυναικών. Έχει διατελέσει ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα