Άπλγκεϊτ: Δίνει μάχη με την κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Διαβάζεται σε 3'
Κριστίνα Άπλγκεϊτ
Κριστίνα Άπλγκεϊτ Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Για τα “σκοτάδια” στα οποία είναι παγιδευμένη λόγω της κατάθλιψης μίλησε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ περιγράφοντας όσα αντιμετωπίζει ζώντας με τη σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Τα συναισθήματά της και τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας το 2021 μοιράστηκε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

Η ηθοποιός, γνωστή από τις ταινίες “Anchorman”, “Married With Children” και “Bad Moms”, δήλωσε ότι είναι “ακόμα θυμωμένη” που έχει την ασθένεια και μιλώντας για όσα βιώνει στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της “Messy”, η Άπλγκεϊτ δήλωσε: “Δεν απολαμβάνω τη ζωή. Δεν το απολαμβάνω. Δεν απολαμβάνω πια τα πράγματα“.

“Μια πραγματική κατάθλιψη, η οποία με τρομάζει και εμένα λιγάκι, επειδή μοιάζει πραγματικά μοιρολατρική, μοιάζει πραγματικά με ‘τέλος’“, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Δεν το εννοώ αυτό, αλλά είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή που δεν έχω νιώσει εδώ και ίσως 20 και κάτι χρόνια“.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι αντιμετωπίζει την ιατρική της διάγνωση με αυτοσαρκασμό για να “κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα με αυτό”.

Η μάχη της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021, με ανάρτησή της στα social media.

“Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι παράξενο ταξίδι. Όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζω και πάσχουν από την ίδια ασθένεια με έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Είναι δύσκολος δρόμος, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός αν κάποιος βλάκας τον εμποδίσει”.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας “Dead to Me”.

“Ήταν τόσο δύσκολο. Διαγνώστηκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων”, είχε δηλώσει στο Variety. “Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: ‘έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά’… και έπρεπε να μάθουμε κατά κάποιο τρόπο -όλοι μας- τι ήμουν ικανή να κάνω”.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος, είπε: “Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτός είναι”. Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για την καριέρα της, λέγοντας στο Variety: “Είμαι απλά μια πρωτάρα σε όλο αυτό. Προσπαθώ να το καταλάβω -και επίσης πενθώ για το πρόσωπο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να είναι τόσο αγαπησιάρικο όσο ήταν το πλατό μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα λέγοντας ‘ε, μπορώ να δουλεύω μόνο πέντε ώρες'”.

Σημειώνεται πως σε περσινή συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι “πήρε 40 κιλά” και ότι δεν μπορεί “να περπατήσει χωρίς μπαστούνι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα