Αποστόλης Τότσικας: Εξομολογείται πώς η Ρούλα Ρέβη του “έσωσε” τη ζωή – “Με τράβηξε τελευταία στιγμή”

Αποστόλης Τότσικας: Εξομολογείται πώς η Ρούλα Ρέβη του “έσωσε” τη ζωή – “Με τράβηξε τελευταία στιγμή”
Αποστόλης Τότσικας glomex

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά αλλά και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη ζωή του και τον "έσωσε" μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν ο καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο “Night Out” του MEGA το βράδυ της Τετάρτης (30/11).

Σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά και πώς η διάσημη φωτογράφος ήταν εκείνη που τον “έσωσε” και τον “τράβηξε τελευταία στιγμή”, όπως είπε.

“Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε μπει σε αυτή η Ρούλα. Γενικά με υποθέσεις δεν λειτουργώ. Δεν ξέρω πώς θα ήταν, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και σε όλα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε ήταν ένας άνθρωπος που μάθαινε μέσα από τη ζωή, είναι αυτοδίδακτος άνθρωπος. Εγώ ήμουν σε πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι τα πράγματα είναι έτσι, η ζωή είναι η αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα”, ανέφερε ο ηθοποιός, αποκαλώντας τη σύζυγό του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του, “σωτήρα”

“Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση και η ενσυναίσθηση, που είναι σπάνια πράγματα. Μου έμαθε να σκέφτομαι πρώτα πριν πράξω. Μου έμαθε πολλά”, συμπλήρωσε

Αναφέρθηκε όμως και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι για να αποκτήσουν τα παιδιά τους, με τον Αποστόλη Τότσικα να υποκλίνεται στη δύναμη κάθε γυναίκας που προσπαθεί να κάνει παιδιά και ενδεχομένως δεν τα καταφέρνει.

“Το τι τραβάει μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα. Βλέπεις την πραγματική δύναμη της γυναίκας. Αυτά που περνάμε είναι αστεία… Αγαπώ τα παιδιά μου, είμαι εκεί. Θα έκανα τα πάντα, θα έφτανα παντού για τα παιδιά μου και την οικογένειά μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα