Αποστόλης Τότσικας: “Τελείωσα το σχολείο με 11,1”

Διαβάζεται σε 3'
totsikas
Ο Αποστόλης Τότσικας στο "Στούντιο 4" glomex

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο “Στούντιο 4” ο Αποστόλης Τότσικας προχωρώντας μεταξύ άλλων σε μία αποκάλυψη για τα σχολικά του χρόνια. Η ταμπέλα του ωραίου και ο γάμος με τη Ρούλα Ρέβη.

Ο Αποστόλης Τότσικας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (02/10) στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο ερωτικό δράμα εποχής της δημόσιας τηλεόρασης, “Ηλέκτρα“, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο ρίσκο και την ανασφάλεια που έχει η ζωή του ηθοποιού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είναι το πιο ωραίο ρίσκο που μπορείς να πάρεις”.

Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στον χώρο της υποκριτικής, ο Αποστόλης Τότσικας αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση, κάτι που όπως είπε καταλάβαινε αλλά δεν ήταν αυτό που τον ενδιέφερε.

Ερωτηθείς για το αν τον ενοχλούσαν τα κοσμητικά επίθετα, “ωραίος”, “εντυπωσιακός” και αν πίστευε ότι πρέπει να αποδείξει κάτι παραπάνω από το ότι είναι ένα ωραίο πρόσωπο, είπε: “Μπορούσα να καταλάβω ότι έχω μία ωραία εμφάνιση, δεν είμαι χαζός, ούτε το παριστάνω κάπως. Αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό καθόλου, γιατί όλοι οι ηθοποιοί που αγαπούσα και του Χόλιγουντ και του γαλλικού Κινηματογράφου, ήταν αυτοί που δεν μπορούσα να τους καταλάβω από ταινία σε ταινία, είχαν τόσο μεγάλη διαφορά στον λόγο, την κίνηση, την εμφάνιση. Εδώ δεν μας δίνεται τόσο εύκολα αυτή η δυνατότητα και προσπαθείς με αυτό που έχεις γιατί εδώ ζούμε και εργαζόμαστε. Αν η εμφάνιση είναι κάτι που βοήθησε, καλώς ήρθε, από εκεί και πέρα νομίζω έχω αποδείξει ότι δεν στηρίζομαι σε αυτό και ροσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε και για τα σχολικά του χρόνια αλλά και τη “χύμα εποχή” όταν σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει σε Δραματική Σχολή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ήταν πάντα αντιδραστικός.

“Μου την έδινε το σχολείο, μου την έδινε όλη η φάση, αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν οι ώρες με τους φίλους μου. Περνούσα πολύ ωραία. Τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1. Οριακά δεν κόπηκα. Οι γονείς μου δεν γκρίνιαζαν γιατί το σχολείο είναι κάτι, αλλά δεν είναι και όλα. Μετά το σχολείο έχει σημασία τι θα κάνεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς κατάφερνε και δεν έμενε στην ίδια τάξη, ο ηθοποιός σχολίασε πως αντέγραφε τόσο όσο για να μπορεί να περνάει. “Πιο πολύ ήθελαν [οι καθηγητές] να με ξεφορτωθούν παρά να με κρατήσουν”, είπε μεταξύ άλλων.

Σε πιο προσωπικά θέματα ο ίδιος παραδέχθηκε πως πάντα σκεφτόταν να κάνει οικογένεια, ενώ μιλώντας για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη είπε πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος, αλλά “κάτι τυχαίο, πάνω στον έρωτα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα